ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi, arma lui Rangers în lupta pentru titlu. “Cu el în echipă vom câştiga campionatul”

Autor: Sorin Dumitrescu | 05.06.2020 | 15:06
Ianis Hagi, arma lui Rangers în lupta pentru titlu.
Ianis Hagi, arma lui Rangers în lupta pentru titlu. "Cu el în echipă vom câştiga campionatul!"Foto: Scottish Sun.co.uk

Ianis Hagi pare a fi considerat deja principalul argument al lui Glasgow Rangers în duelul cu vecinii de la Celtic pentru câştigarea viitorului sezon în Scoţia.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi va fi arma principală a lui Rangers în lupta la titlu

Andy Halliday, un jucător care a îmbrăcat tricoul alb-albastru între 2015-2020, plecând în această vară. consideră că Ianis Hagi este arma lui Rangers în lupta pentru titlu.

El e convins că fosta sa echipă are acum mult mai multă forţă în a stopa hegemonia alb-verzilor de la Celtic şi de a readuce titlul pe Ibrox Park după foarte mulţi ani, pentru că Rangers a avut în urmă cu câţiva ani grave probleme financiare care au trimis-0 tocmai în a patra divizie!

Halliday a jucat cu Hagi în echipă în această iarnă

Halliday a avut ocazia de a juca alături de Ianis Hagi în scurta perioadă în care acesta a putut evolua, în iarna lui 2020, după ce a fost împrumutat de la Genk şi a rămas entuziasmat de calităţile românului.

ADVERTISEMENT

„Hagi este un fotbalist extraordinar, iar dacă mai luăm doi sau trei jucători precum el și menținem echipa pe care o avem deja, sunt sigur că Rangers se poate descurca bine.

Rangers poate câştiga titlul

Cred că avem și acum o echipă puternică, dar dacă vin acești jucători, ar fi excelent. Am revenit în Europa și am încercat să fim competitivi în toate competițiile. Este un sezon foarte bun pentru Rangers și sper să câștige campionatul în Scoția.

Rangers va da totul în sezonul următor și va lupta cu toate armele. Dacă suntem în forma din primele șase luni ale sezonului trecut, atunci campionatul poate fi 100% câștigat.

ADVERTISEMENT

Campionatul începe în Scoţia pe 1 august

Suntem mult mai buni decât în trecut și depinde doar de Rangers să oprească supremația lui Celtic cât mai repede”.

În Scoţia noul sezon va debuta pe 1 august, după ce ultimul, adică 2019-2020 nu a mai fost reluat după izbucnirea pandemiei de COVID 19, Celtic având un avans considerabil, de 13 puncte şi fiind declarată campioană.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!