Fotbal intern

Ianis Hagi, asaltat de fanii turci: „Vino la Galatasaray, să ajungi o legendă, la fel ca tatăl tău”

23.04.2019 | 20:25
Ianis Hagi asaltat de fanii turci Vino la Galatasaray sa ajungi o legenda la fel ca tatal tau

Ianis Hagi este unul dintre cei mai bine cotați tineri fotbaliști români din Liga 1 Betano. Decarul Viitorului trece printr-o perioadă extrem de fastă a carierei, după ce a fost repatriat de Gică Hagi de la Fiorentina. Prestațiile sale l-au readus pe harta celor mai bune cluburi din Europa, iar una dintre formațiile care și l-ar dori pe Ianis Hagi este Galatasaray Istanbul.

Ianis Hagi, dat la Galatasaray de către presa turcă

Presa din Turcia a notat prima că Galatasaray este interesată de serviciile lui Ianis Hagi: ”Legendarul Gheorghe Hagi se va întâlni, la finalul acestui sezon, cu Fatih Terim pentru a discuta transferul fiului său la Galatasaray. Ianis Hagi este primul nume de pe agenda clubului galben-roșu”.

”Fiul lui Gheorghe Hagi, care i-a câștigat pe suporteri cât timp a jucat la Galatasaray, ar putea îmbrăca tricoul purtat de tatăl său. Românul a fost transferat o perioadă de Fiorentina, dar s-a întors la Viitorul. Acum, vrea o nouă provocare în carieră. Și vrea să-i calce pe urme tatălui său. Doi prieteni vechi își dau mâna pentru acest transfer”, au scris weekendul trecut jurnaliștii turci.

Ianis Hagi, asaltat de fanii lui Galatasaray
Ianis Hagi, asaltat de fanii lui Galatasaray

Ianis Hagi, asaltat de fani lui Galatasaray Istanbul pe instagram

Ianis a avut o nouă prestație bună în meciul de duminică, dintre Viitorul și FCSB, terminat cu scor egal, 1-1. Hagi a înscris golul egalizator, după ce Harlem Gnohere reușise să deschidă scorul pentru roș-albaștri. A fost al zecelea său gol în actuala stagiune, alături de care a mai strâns și 6 pase decisive. Ianis Hagi a pus o postare pe instagram cu bucuria după acest gol, iar fanii lui Galatasaray au sărit rapid cu comentarille prin care îl cer pe tânărul fotbalist la Istanbul.„Vino la Galatasaray! Te iubim, Hagi! Vino la noi să ajungi o legendă, la fel ca tatăl tău!”, au fost o parte din comentariile primite de Ianis pe instagram. VEZI GALERIE FOTO