Sport

GIovanni van Bronckhorst, avertisment pentru Ianis Hagi. Ce mesaj a transmis în vestiar noul antrenor al lui Rangers

Ianis Hagi a primit un avertisment în vestiarul lui Rangers. Giovanni van Bronckhorst a tras un semnal de alarmă pentru toți jucătorii săi, care se pregătesc de meciul cu Livingston.
26.11.2021 | 22:18
GIovanni van Bronckhorst avertisment pentru Ianis Hagi Ce mesaj a transmis in vestiar noul antrenor al lui Rangers
Ianis Hagi nemulțumit. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Giovanni van Bronckhorst a debutat cu dreptul pe banca lui Rangers. Scoțienii au câștigat cu 2-0 meciul din Europa League cu Sparta Praga și nu mai poate pierde calificarea în primăvara europeană. Sunt pe locul 2, cu șapte puncte, trei mai multe decât echipa lui Florin Niță, și cu avantajul rezultatelor directe.

Rangers stă foarte bine și în campionat, acolo unde, în etapa a 15-a, are meci în deplasare, la Livingston. Echipa managerului olandez este pe primul loc în Premiership, cu 30 de puncte. Rivala Celtic e pe poziția secundă, la patru lungimi distanță.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, van Bronckhorst vrea mai mult de la fotbaliștii campioanei, cărora le-a transmis un mesaj ferm înaintea partidei cu ocupanta locului 10.

Ianis Hagi și restul jucătorilor lui Rangers, avertizați de van Bronckhorst

„Sarcina mea este să păstrez acest implus, foame de rezultate și pasiune în fiecare joc.

Meciul de la Praga s-a dus, iar acum, toată concentrarea trebuie să fie asupra meciului de la Livingston. Trebuie să arătăm aceleași lucruri și duminică. Așteptăm cu nerăbdare următoarea partidă”, a declarat Giovanni van Bronckhorst, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Rangers are și un nou membru în staff-ul tehnic. Înaintea meciului cu Livingston, campioana Scoției l-a numit în funcția de antrenor secund pe Dave Vos, un olandez de la academia lui Ajax.

„Am vorbit de câteva ori cu el anul acesta. Am auzit numai lucruri bune despre el și despre modul în care gândește fotbalul.

ADVERTISEMENT

Este un antrenor foarte tânăr și foarte talentat. Văd în el un secund foarte bun și chiar sunt fericit că s-a alăturat clubului.

Va pune umărul la dezvoltarea echipei și a fiecărui jucător în parte”, a adăugat noul manager al lui Rangers.

ADVERTISEMENT

Rangers nu are nicio nouă problemă medicală pentru meciul cu Livingston, singurii indisponibili rămânând Leon Balogun și Kemar Roofe, ambii accidentați. Partida e programată duminică, 28 noiembrie, de la ora 14:00.

Hagi, susținut frenetic de fanii lui Rangers

Ianis Hagi a bifat 18 prezențe pentru Rangers în acest sezon, în toate competițiile, perioadă în care a reușit să marcheze trei goluri și să ofere patru pase decisive.

Românul este unul dintre idolii de pe Ibrox Stadium, fanii scoțieni având numai cuvinte de laudă, mai ales după victoria cu Sparta Praga. Hagi a oferit un assist la golul de 1-0, iar suporterii lui Rangers au „bombardat” cu aprecieri rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT