Fotbal intern

Ianis Hagi avertizează după Viitorul – Hermannstadt 1-0: “Craiova, venim!”

17.09.2018 | 23:11
Ianis Hagi avertizeaza dupa Viitorul  Hermannstadt 10 Craiova venim
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi avertizează după Viitorul – Hermannstadt 1-0 şi spune că echipa sa merge la Craiova pentru meciul din etapa a noua ca să ia cele trei puncte.

Cu gol din penalty-ul obţinut chiar de el, cu Hermannstadt, Ianis se bucură că echipa sa începe să aibă omogenitate: “E bine că ne intrăm în ritm, se simţea şi oboseala pentru că am avut două meciuri în patru zile la lot. Am jucat bine, am dat gol şi e bine că am ţinut de rezultat. Ştiam că sunt o echipă omogenă, dificilă. Ne-am pregătit în primul rând mental foarte bine, nu am prins multe zile de antrenamente.

ADVERTISEMENT

Avertismentul lui Ianis Hagi după Viitorul – Hermannstadt 1-0

Am stat bine în teren, ne-am apărat bine. Într-un final e bine că am obţinut cele trei puncte. Şi cu Steaua am dat pasă de gol, am obţinut penalty, cu Gaz Metan am jucat bine pentru colegi. Începem să jucăm şi noi bine, avem ritm 90 de minute şi se vede pe teren pentru că am avut ocazii bune. Ne concentrăm asupra meciului cu Craiova. 

A fost o zi inspirată, a fost instinctul meu cu Bosnia, acum a fost altceva, am jucat şi pentru colegi. Nu ştiu dacă sunt echipe slabe în campionat, nu ştii când poate să-ţi dea gol, e un campionat destul de strâns. Pe parcurs, se vor distanţa anumite echipe, urmează o deplasare grea la Craiova, din care vrem să luăm cele trei puncte“, a spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

“O victorie frumoasă, importantă, pentru noi. Nu ne-au lăsat să ne facem jocul, au fost foarte agresivi. A fost o săptămână dificilă, cu mulţi jucători la loturi, dar ne-am descurcat”, a spus şi Ionuţ Vînă.