Sport

Ianis Hagi, bucătarul șef al familiei: „Mă pricep să gătesc! Am învățat în Italia”

Ianis este șeful bucătăriei în familia Hagi, iar mijlocașul naționalei României a dezvăluit și care este meniul său zilnic, pentru a reuși să fie în formă la Rangers.
11.06.2022 | 15:59
Ianis Hagi bucatarul sef al familiei Ma pricep sa gatesc Am invatat in Italia
Ianis Hagi, bucătarul șef al familiei. Sursă foto: tylaz.net
ADVERTISEMENT

Fotbalistul vicecampioanei Scoției a vorbit și despre ce înseamnă să îmbraci tricoul naționalei României și cum trebuie să se prezinte fotbaliștii când ajung să fie selecționați.

Ianis Hagi, bucătarul șef al familiei

Ianis Hagi este bucătarul șef al familiei sale, dezvăluind ce le pregătește celor dragi când se întâlnesc cu toții la masă: „Le gătesc câteodată şi la cuptor, cu caşcavalul acela. Bine, nu aşa des, că au multe calorii. Mă pricep. Am învăţat în Italia când am fost acolo.

ADVERTISEMENT

Iaurt cu musli de dimineaţă, puţină miere… apoi la prânz un piept de pui cu orez şi legume. Şi seara un peşte cu o salată simplă. Cam ăsta ar fi meniul!”

„De aruncat, nu, pentru că suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider”, a mai spus Ianis Hagi pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu ai voie să te joci cu numele României!”

Ianis Hagi a vorbit și despre ce înseamnă să îmbraci cu mândrie tricoul naționalei României în meciurile oficiale: „Ei reprezintă o ţară întreagă şi trebuie să fie responsabili. Nu ai voie să te joci cu numele României.

Acolo nu mai vine interesul tău, interesul familiei, interesul nimanui.. acolo e România!”.

Gică Hagi a spus recent când va reveni Ianis Hagi pe teren după accidentarea dură suferită în Cupa Scoției: Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi.

ADVERTISEMENT

A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte. Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare”.

„Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Tags: