Fotbal international

Ianis Hagi, capabil să joace la o fostă campioană a Angliei: ”Viitorul lui e în Premier League”

06.03.2021 | 14:26
Ianis Hagi capabil sa joace la o fosta campioana a Angliei Viitorul lui e in Premier League
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi are un sezon foarte bun la Rangers, iar impresarul Giovanni Becali crede că internaționalul român nu va mai evolua mult timp în Scoția. În opinia agentului, Hagi s-ar plia perfect pe jocul unui club din Top 5, din Premier League.

Ianis Hagi nu este impresariat de Giovanni Becali, dar agentul nu se ferește să-l promoveze cu orice ocazie. Becali este convins că Hagi va ajunge, mai devreme, sau mai târziu, în Anglia.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că viitorul lui Ianis Hagi va fi în Premier League, asta e părerea mea. Și, probabil, la una din primele cinci-șase echipe, incluzând și Leicester, care este e o echipă de primele șase locuri din Premier League”, a spus Giovanni Becali la Digi Sport.

Și presa din Scoția a speculat un posibil transfer al lui Hagi

Rangers este lider absolut în Scottish Premiership, dar are probleme financiare, iar acest lucru îi va obliga pe oficialii clubului să facă cel puțin un transfer în această vară.

ADVERTISEMENT

Platforma Ibox Noise a alcătuit un top al jucătorilor care ar putea părăsi pe Rangers în vară, iar printre aceștia se numără și Ianis Hagi.

Sursa citată l-a evaluat pe Hagi la 25 de milioane de Lire Sterline, iar dintre posibilele viitoare destinații ale internaționalului român au fost menționate Lazio Roma și Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Un transfer al lui Hagi ar salva-o pe Rangers

Ibrox Noise notează că oficialii lui Rangers sunt obligați să vândă cel puțin un jucător în această vară ca să facă rost de 30 de milioane de lire sterline, pentru a evita o nouă criză.

Sursa menționată a mai amintit că veniturile și cheltuielile din ultimele două sezoane înclină balanța în zona negativă din cauza absenței clubului din Glasgow din Liga Campionilor și din cauza scăderii drastice a veniturilor din vânzarea de bilete.

ADVERTISEMENT

Rangers a intrat în faliment în vara anului 2012, după ce conducerea clubului nu a ajuns la un acord financiar cu cei care au creditat echipa, iar societatea care administra clubul a fost lichidată.

ADVERTISEMENT