Fotbal international

Ianis Hagi, cel mai bun jucător în victoria lui Rangers: ”Își cimentează locul în echipă”

23.01.2021 | 19:28
Ianis Hagi cel mai bun jucator in victoria lui Rangers Isi cimenteaza locul in echipa
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în victoria obținută de Glasgow Rangers, scor 5-0, în fața formației Ross County.

Internaționalul român a fost folosit tot meciul de Steven Gerrard și a pasat decisiv la reușita de 4-0 a lui Ryan Jack.

ADVERTISEMENT

Neînvinsă încă în campionat, Rangers a ajuns la 69 de puncte acumulate în 25 de runde, având un avans de 23 de puncte față de rivala Celtic, care are trei meciuri mai puțin disputate.

Rangers a făcut din nou spectacol, iar Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător

Prestația lui Ianis Hagi în succesul categoric al celor de la Glasgow Rangers i-a impresionat pe jurnaliștii scoțieni, aceștia considerând-ul cel mai bun jucător de pe teren.

ADVERTISEMENT

Publicația Glasgow Times i-a acordat nota 8 internaționalului român, aceeași pe care au mai primit-o colegii săi Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent și Ryan Jack.

”Ianis Hagi continuă să își cimenteze locul în echipa de start a lui Rangers. A muncit mult, o prestație bună”, au scris scoțienii despre jocul fotbalistului român din meciul cu Ross County.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Glasgow Rangers sunt și ei încântați de forma arătată de Ianis Hagi și l-au lăudat pe rețelele de socializare. Mai mult, unul dintre suporteri i-a făcut o declarație de dragoste fotbalistului român.

Ianis Hagi cel mai bun jucător Rangers

Hagi jr. a reușit a noua pasă decisivă în cele 21 de partide de campionat jucate. Internaționalul român este lider în clasamentul fotbaliștilor cu cele mai multe pase de gol în Scoția, la egalitate cu James Tavernier, coechipierul său de la Rangers.

ADVERTISEMENT

Cota lui Ianis Hagi a crescut la începutul acestui an până la 6 milioane de euro. Într-un top al celor mai scumpi fotbaliști români, fiul lui Gică Hagi se clasează pe poziția a patra după Răzvan Marin, Ionuț Radu și Dennis Man.

ADVERTISEMENT
Tags: