Fotbal international

Ianis Hagi, cel mai slab jucător de la Rangers: ”Trebuie să contribuie mai mult”

10.01.2021 | 21:26
Ianis Hagi cel mai slab jucator de la Rangers Trebuie sa contribuie mai mult
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a fost considerat cel mai slab jucător al echipei Glasgow Rangers în meciul câștigat pe terenul lui Aberdeen, scor 2-1.

Internaționalul român a impresionat în ultimele partide la Rangers, a legat jocul în compartimentul ofensiv și a marcat două goluri în patru partide.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Mark Hateley l-a lăudat pe fiul ”Regelui” despre care a spus că este extrem de talentat, dar îi lipsește demarajul când pornește o acțiuune.

Rangers a obținut o nouă victorie, Ianis Hagi a fost cel mai slab jucător

Însă seria de meciuri bune ale lui Ianis Hagi în tricoul lui Glasgow Rangers s-a încheiat la întâlnirea cu Aberdeen, fiind considerat cel mai slab jucător al liderului din campionatul Scoției.

ADVERTISEMENT

”A fost titular în absența lui Kemar Roofe. A fost aproape să marcheze cu un șut de la distanță, la începutul partidei. Dar apoi a ieșit din joc. Trebuie să contribuie mai mult. Mult, mult mai mult”, a scris publicația The Herald.

Jurnaliștii scoțieni l-au notat cu 4 pe Ianis Hagi, cea mai mică notă dintre jucătorii folosiți de Steven Gerrard, în timp ce omul meciului a fost declarat Alfredo Morelos, autorul celor doă goluri care a adusat victoria lui Rangers.

ADVERTISEMENT

Prestația mai puțin reușită a lui Ianis Hagi a venit la câteva ore după ce un cont de Twitter care monitorizează transferurile din Franța a scris că românul este în atenția lui PSG. ”În căutarea unui mijlocaș ofensiv pentru sezonul viitor, PSG l-ar urmări pe Ianis Hagi, pe care Pochettino dorește să-l aducă”, a scris sursa citată, fără să ofere mai multe informații.

O mutare la campioana din Ligue 1 pare destul de improbabilă, deși în ultima perioadă s-a scris că internaționalul român este monitorizat și de Julian Nagelsmann, tehnicianul formației germane RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Ianis Hagi a marcat patru goluri şi a oferit zece pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru Rangers. Mijlocaşul ofensiv de 22 de ani este cotat la 4.500.000 de euro, după ce scoţienii l-au transferat definitiv în vară de la Genk

ADVERTISEMENT
Tags: