Fotbal international

Ianis Hagi, comparat cu Simona Halep: ”Reacție a publicității abuzive!”

26.02.2021 | 12:51
Ianis Hagi comparat cu Simona Halep Reactie a publicitatii abuzive
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi și l-a comparat pe jucătorul lui Rangers cu Simona Halep în ceea ce privește de o faptul că nu beneficiază de o popularitate excesivă în România.

Ianis Hagi este calificat cu formația scoțiană în optimile de finală ale Europa League și se află foarte aproape de a câștiga titlul în Scoția.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers au opinii împărțite cu privire la presația jucătorului român în paretida retur cu Antwerp, dacă unii îl laudă, alții țin să îl critice cu vehemență.

Comparație inedită între Ianis Hagi și Simona Halep

”E o reacție a publicității abuzive. Aici este indirect vina lui Ianis, el nu are nicio vină. Ai avantaje și dezavantaje când ești fiul lui Gheorghe Hagi”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Euro Fotbal de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist compară situația lui Ianis Hagi cu ce a trăit în trecut și Simona Halep: ”Cred că el trebuie să ignore aceste mesaje, poate doar pe teren să răspundă. Până acum cred că s-a dezvoltat bine. La fel s-a întâmplat și cu Simona Halep, mereu avea cineva ceva de comentat, până când a cucerit trofee de Grand Slam”.

Ianis Hagi și Rangers urmează să-și afle adversarul din optimile de finală ale Ligii Europa în urma tragerii la sorți care va avea loc vineri. În această fază mai sunt calificați Mircea Lucescu și Tudor Băluță (Dinamo Kiev), Nicolae Stanciu (Slavia Praga) și Ciprian Tătărușanu (AC Milan).

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a marcat în ultimul meci de campionat din Scoția, iar presa și fanii scoțieni l-au ridicat în slăvi. Ianis a deschis scorul cu Dundee United după ce s-a plasat foarte bine în fața porții adverse și a reușit să-l păcălească pe portar cu o deviere fină la șutul lui Joe Aribo.

În ultima perioadă, suporterii lui Rangers s-au arătat extrem de deranjați că Ianis Hagi este mai mareu primul jucător schimbat. Ei chiar i-au reproșat acest lucru antrenorului Steven Gerrard și i-au cerut să-l lase pe român mai mult timp în teren.

ADVERTISEMENT

Rangers are 82 de puncte din 30 de meciuri în campionatul Scoției, în timp ce următoarea clasată, Celtic, are 64 de puncte din 29 de meciuri. În acest condiții trupa lui Steven Gerrard se află la doar trei victorii de al 55-lea titlu din istorie.

ADVERTISEMENT