Cele mai citite

Antrenorul Fiorentinei, despre Ianis: “Mai bine pleci pe alte drumuri!”

Ianis Hagi nu a fost folosit niciun minut în acest sezon la Fiorentina. Stefano Pioli a vorbit pentru prima dată despre acest caz şi a fost destul de dur cu Hagi jr.
30.01.2018 | 13:09
Antrenorul Fiorentinei, despre Ianis:
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Ianis Hagi a fost răscumpărat de Viitorul cu 2 milioane de euro de la Fiorentina, iar antrenorul Stefano Pioli a dezvăluit motivele pentru care nu l-a folosit deloc în acest sezon, deşi la echipa secundă făcea furori.

“Când eşti tânăr, nu trebuie să te grăbeşti, iar el a făcut-o. Are un potenţial mare, dar nu era gata să joace în acest moment. Niciodată nu eşti gata imediat să joci, iar dacă nu ai răbdare să aştepţi, e mai bine sa pleci pe alte drumuri”, a spus Pioli.

ADVERTISEMENT

Hagi a schimbat sistemul pentru Ianis 

Gică Hagi a făcut eforturi mari pentru a-l readuce pe Ianis înapoi la Viitorul. În partea a doua a campionatului mijlocaşul va fi o piesă importantă în angrenajul campioanei, Hagi schimbând sistemul pentru a-l pune mai mult în valoare pe Ianis. 

Într-un sezon şi jumătate la Fiorentina, Ianis Hagi a jucat doar două meciuri. A fost introdus în disputele împotriva lui Cagliari şi Pescara din sezonul trecut. În actuala stagiune, Ianis a jucat pe Bernabeu într-un amical dintre Real Madrid şi Fiorentina. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri