Sport

Fanii lui Rangers dau de pământ cu Ianis Hagi, deși echipa a câștigat cu Livingston: „Cât de rău poate să joace?”

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers în campionatul Scoției, dar internaționalul român a încheiat partida pe banca de rezerve. Fanii campioanei au fost extrem de dezamăgiți de prestația „prințului”.
29.11.2021 | 12:17
Fanii lui Rangers dau de pamant cu Ianis Hagi desi echipa a castigat cu Livingston Cat de rau poate sa joace
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost pentru a noua oară titular în acest sezon de Premiership, iar Rangers a câștigat cele trei puncte, după 3-1 în deplasarea de la Livingston.

Fără să dea vreun gol sau vreo pasă de gol, românul a fost schimbat în minutul 73 de Giovanni van Bronckhorst.

ADVERTISEMENT

Playmakerul în vârstă de 23 de ani a fost criticat de fanii campioanei Scoției după jocul de la Livingston și are toate motivele să fie supărat.

Livingston – Rangers 1-3, meci de uitat pentru Ianis Hagi

Hagi a pierdut două din cele trei dueluri pe care le-a avut pentru minge cu adverasarii și n-a reușit să transforme în gol niciunul din cele două șuturi expediate pe spațiul porții oaspeților.

ADVERTISEMENT

Românul nu a excelat nici la capitolul assist-uri. Ianis Hagi a oferit cinci centrări și două pase în adâncime, dar niciuna dintre aceste tentative nu a fost fructificată de vreunul din colegii de la Rangers.

13 a fost număr cu ghinion pentru Ianis Hagi în deplasarea de la Livingston. De atâtea ori a pierdut mijlocașul român posesia echipei sale, românul fiind cel mai slab fotbalist al lui Rangers la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Hagi a fost criticat aspru de fanii campioanei Scoției

Fanii lui Rangers i-au întors astfel spatele lui Ianis Hagi, pe care îl lăudaseră după meciul din Europa League, cu Sparta Praga. Suporterii scoțieni și-au vărsat nemulțumirile pe rețelele de socializare.

„Problema e că Hagi și Morelos sunt din nou anoști. Parcă au plumb în ghete”, a tunat, nemulțumit, un fan al lui Rangers.

ADVERTISEMENT

„Hagi nu este deloc în meci”, a remarcat un utilizator, în timp ce altul s-a întrebat „Cât de rău poate să joace Hagi și astăzi?”.

„Avem nevoie de mai mult din partea lui Morelos, la fel și din partea lui Hagi, care nu contribuie deloc la joc. Ar trebui să demonstreze ceva, altfel ar fi mai bine să fie schimbați”, a scris, revoltat, un suporter al echipei de pe Ibrox.

În cele din urmă, Hagi și Morelos au fost schimbati. Primul în minutul 73, cu Patterson, iar al doilea în prelungiri, cu Defoe.

Jucătorii lui Rangers au fost avertizați înaintea meciului

Ianis Hagi și colegii săi au fost avertizați încă dinaintea duelului cu Livingston de antrenorul Giovanni van Bronckhorst, care vrea mai mult de la noii săi elevi. Managerul olandez are două victorii din două meciuri pe banca scoțienilor, cu Sparta Praga și Rangers.

„Sarcina mea este să păstrez acest impuls, foame de rezultate și pasiune în fiecare joc. Meciul de la Praga s-a dus, iar acum, toată concentrarea trebuie să fie asupra meciului de la Livingston. Trebuie să arătăm aceleași lucruri și duminică. Așteptăm cu nerăbdare următoarea partidă”, declarase olandezul, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT