Ianis Hagi, criticat de un dinamovist: “Poate să se supere Gică pe mine!”

Ionut Neamţu    Alexandru Năstase   
în Viitorul
29/12/2018, 17:54
Ianis Hagi, criticat de un dinamovist: “Poate să se supere Gică pe mine!” GALERIE FOTO
Ianis Hagi ar putea ajunge în această iarnă la Standard Liege

Lăudat de mai toată lumea, Ianis Hagi are parte și de critici. Un dinamovist strâmbă din nas atunci când vine vorba despre fiul managerului de la Viitorul. Fostul internațional, Marius Niculae nu-i contestă calitățile lui Ianis, dar îi atrage atenția acestuia. „Are un mare minus”, spune Niculae. „Îi lipseşte răutatea tatălui său”, crede fostul atacant al celor din Ștefan cel Mare.

“Are calităţi Ianis, are foarte mari calităţi, loveşte mingea cu ambele picioare, are execuţii extraordinare, îi lipseşte acea răutate. Chiar dacă se supără Gică pe mine, îi lipseşte acea răutate pe care o avea el, Gică Hagi. El încă nu o are. Şi probabil de asta nu a reuşit nici la Fiorentina pentru că, acum să mă scuze telespectatorii, când ajungeam la o echipă în afară, era război. Ţineai cu dinţii de tricoul tău, la antrenamente dădeai maximul, exact ca la meci şi trebuie să fii tot timpul sută la sută”, a declarat Marius Niculae pentru  Telekom Sport.

Ianis Hagi, criticat de un dinamovist Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, din etapa a XIX-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal Nicolae Dobrin din Pitesti, luni, 10 decembrie 2018. © FOTO: Sport Pictures
Ianis Hagi s-a calificat alături de naționala de tineret la CE 2019

Ianis Hagi, criticat de un dinamovist

Ianis Hagi este unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca în această pauză competițională din Liga 1 Betano. Mijlocașul Viitorului a fost urmărit de mai multe formaţii puternice din străinătate. Sevilla a făcut prima ofertă, însă Gheorghe Hagi a spus pas. Pe urmele lui Ianis a intrat şi Standard Liege. Belgienii îşi doresc să-l aducă pe jucător care ar deveni astfel al doilea român la echipă. Şi Răzvan Marin evoluează pentru cei din Liege.

2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi conform celor de la transfermarkt.de.  Dacă pleacă de la Viitorul, mijlocaşul ar bifa a doua experiență în străinătate. Prima oară a ajuns la Fiorentina, însă italienii l-au folosit mai degrabă la tineret și la formația secundă. Ianis Hagi a prins numai câteva minute la echipa mare, după care a fost răscumpărat de tatăl său.

  • 1 prezență are Ianis Hagi în echipa națională a României

 

Închide ×