Sport

Ianis Hagi, curtat de Fenerbahce şi Galatasaray la EURO 2024: “Este casa tatălui tău! Vino la noi!” Exclusiv

Ianis Hagi este curtat de fanii lui Fenerbahce şi Galatasaray la EURO 2024. Un suporter Cimbom a avut un mesaj emoţionant în Germania pentru fiul lui Gică Hagi.
Ianis Hagi curtat de Fenerbahce si Galatasaray la EURO 2024 Este casa tatalui tau Vino la noi Exclusiv
Ce spun fanii lui Feberbahce şi Galatasaray despre Ianis Hagi (sursă foto: FANATIK / colaj foto: FANATIK)
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a fost titular în primele două meciuri ale naţionalei României la EURO 2024, însă turcii sunt cu ochii pe noul decar al tricolorilor. Fotbalistul de 25 de ani şi-ar putea schimba echipa în această vară, iar Turcia se află pe lista posibilelor destinaţii.

Ianis Hagi, chemat de fani la Fenerbahce şi Galatasaray

În Germania, FANATIK a obţinut reacţia a doi fani turci, unul al lui Fenerbahce, celălalt al lui Galatasaray, despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la granzii din Super Lig. Chiar şi la 23 de ani de la retragerea din activitate, numele lui Gică Hagi produce valuri de entuziasm în rândul turcilor, iar Ianis este apreciat de aceştia

ADVERTISEMENT

“Hagi e un nume important în Turcia şi a scris istorie la Galatasaray. Sper ca Ianis Hagi să vină la Fenerbahce”, a spus, pentru FANATIK, fanul echipei lui Jose Mourinho. “Uite-l şi pe prietenul meu. El ţine cu Galata şi e mare fan Hagi”, a conchis suporterul lui Fenerbahce.

“Gică Hagi este cea mai mare legendă pentru mine. Am un mesaj pentru Ianis: ‘Bro, vino la Galatasaray. Este casa tatălui tău. Vino la noi'”, a fost mesajul emoţionant al fanului lui Galatasaray. În plus, turcul a arătat în timpul scurtei discuţii că urmăreşte cu atenţie activitatea Farului Constanţa pe Instagram, unde este fan al formaţiei lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Fanul lui Fenerbahce a vorbit şi despre venirea lui Jose Mourinho la echipa de pe “Şükrü Saracoğlu”: “Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Venirea lui la echipă înseamnă foarte mult pentru Fenerbahce şi pentru fani”.

Ce a spus Victor Becali despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce

Victor Becali a vorbit pentru FANATIK despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce şi a susţinut că Jose Mourinho, noul antrenor al echipei, l-a plăcut mereu pe jucătorul lui Rangers.

ADVERTISEMENT

“Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri. Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși”, a spus Victor Becali pentru FANATIK.

Scoţienii îl aşteaptă pe Ianis Hagi înapoi la Rangers şi au dat verdictul despre împrumutul la Alaves

Între meciurile cu Ucraina şi cu Belgia, FANATIK a stat de vorbă cu trei suporteri scoţieni, iar Ianis Hagi s-a numărat printre subiectele de discuţie. Împrumutul fotbalistului de 25 de ani la Alaves a primit un verdict dur din partea fanilor Scoţiei.

ADVERTISEMENT

“De fiecare dată când l-am văzut, în meciurile contra la Dundee United, a jucat bine, dar cred că nu a primit cele mai bune şanse la Rangers. A fost dezamăgitor împrumutul lui”, spunea un fan al lui Dundee United.

Acesta a fost completat de un suporter al lui Hearts: “Fanii erau entuziasmaţi când a venit la Rangers şi a avut un sezon bun la început, dar a sosit un nou antrenor şi nu a mai jucat. Poate va reveni la Rangers şi va fi un alt jucător”.

Revenit pe teren după o absenţă de un an, în ianuarie 2023, Ianis Hagi a trecut printr-o transformare uluitoare şi a devenit un pachet de muşchi. De altfel, jucătorul lui Rangers i-a surprins pe cei din staff-ul naţionalei, după ce a cerut măsura L la tricou în loc de M, semn că a lucrat asiduu în perioada în care a absentat.

  • 50 de minute a jucat Ianis Hagi la EURO 2024: 28 de minute în România – Ucraina 3-0 şi 22 de minute în România – Belgia 0-2

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: