Sport

Ianis Hagi, decisiv în Rangers – Hearts 1-1. “Este adevăratul număr 10!” Video

Ianis Hagi a avut o contribuţie decisivă la primul gol din meciul Rangers - Hearts.
16.10.2021 | 18:53
Ianis Hagi decisiv in Rangers  Hearts 11 Este adevaratul numar 10 Video
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a început ca titular meciul Rangers – Hearts 1-1, în etapa a 9-a din prima ligă a Scoţiei, şi a avut o contribuţie decisivă la golul marcat de John Lundstram.

Ianis Hagi, decisiv la primul gol din Rangers – Hearts 1-1

În minutul 40, Ianis Hagi a centrat în careu din partea dreaptă, însă mingea a fost respinsă în faţa de unul dintre fundaşii lui Hearts. Balonul a ajuns la John Lundstram, iar mijlocaşul de 27 de ani a deschis scorul cu un şut în forţă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers au fost imediat vrajiţi de acţiunea lui Ianis Hagi. “Este adevăratul număr 10 din spatele atacantului”, a fost una dintre primele reacţii.

“Joacă superb azi, mai vrem să vedem”, “Ştiu că nu este o pasă de gol, dar Hagi a avut o mare contribuţie la acest gol” sau “Cu acest şut superb, după o acţiune frumoasă a lui Hagi, conducem”, au mai scris fanii lui Rangers.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Ianis Hagi în Rangers – Hearts 1-1

Ianis Hagi a jucat 75 de minute în Rangers – Hearts, fiind schimbat cu Kemar Roofe. Internaţionalul român a şutat o dată pe spaţiul porţii şi a mai avut alte două şuturi peste.

Mijlocaşul de 22 de ani a avut un procentaj de 86% al paselor reuşite, 38 din 44, iar 29 dintre acestea au fost în jumătatea adversă. În cele 75 de minute, Ianis Hagi a câştigat cinci dueluri şi a recuperat de două ori mingea pentru Rangers.

ADVERTISEMENT

În minutele de prelungiri, Hearts a reuşit să egaleze, după reuşita lui Craig Halkett, care a profitat de mai multe greşeli în careul lui Rangers.

“A crescut foarte mult de când lucrează cu Gerrard”

Înainte de meciul Rangers – Hearts, Alan Hutton, fost internaţional scoţian şi jucător al lui Rangers, a susţinut că Ianis Hagi a crescut foarte mult de când este pregătit de Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ne readucem aminte că el are doar 22 de ani. În opinia mea, el poate creşte sub o bună îndrumare. A crescut foarte mult de când lucrează cu Steven Gerrard.

Cu siguranţă că îmi doresc ca el să rămână şi să facă meciuri din ce în ce mai bune”, a spus Alan Hutton, fost internaţional scoţian.

ADVERTISEMENT
Tags: