Sport
notix pixel id

Ianis Hagi, extrem de nervos după România – Islanda 0-0: „Crezi că dezamăgirea e mică atunci când pierzi o calificare?”

Ianis Hagi a fost extrem de nervos la finalul partidei România - Islanda, încheiată cu scorul 0-0, rezultat care ne-a diminuat considerabil șansele de a prinde barajul de calificare la Mondiale
12.11.2021 | 00:48
Ianis Hagi, extrem de nervos după România - Islanda 0-0: „Crezi că dezamăgirea e mică atunci când pierzi o calificare?”
Ianis Hagi isi pune mainile in cap dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Romania si Islanda, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2022, desfasurat pe Stadionul Steaua din Bucuresti, joi 11 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

România nu a reușit să învingă Islanda în etapa a 9-a a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar 2022 și nu mai este principala favorită la ocuparea poziției secunde în Grupa J, care asigură prezența la baraj.

„Tricolorii” lui Mirel Rădoi au căzut pe locul 3 în clasament, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, și au nevoie de o victorie în Liechtenstein și ca Islanda să nu piardă în ultima etapă la Skopje pentru a prinde barajul.

Ianis Hagi, nervos după egalul cu Islanda: „Crezi că dezamăgirea e mică”

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Mirel Rădoi în meciul contra nordicilor și a semnat cea mai mare ocazie de gol a „tricolorilor” în finalul partidei, când șutul său din afara careului a lovit bara.

ADVERTISEMENT

După partidă, la flash-interviuri, jucătorul lui Rangers a fost destul de nervos și a găsit o explicație foarte simplă pentru semieșecul cu Islanda: „Ne-a lipsit golul”.

„Am ratat, n-am marcat, am scos doar un punct. Pentru o calificare crezi că e dezamăgirea mică? (n.r. – mai crezi la baraj?) Clar, mergem să câștigăm în Liechtenstein și depindem de alții”, a spus Ianis.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă meciul cu Islanda a fost gestionat prost, Hagi jr a continuat cu replicile acide: „Ce înseamnă să gestionăm? Întreb. Staff-ul tehnic și-a făcut datoria.

S-a ratat mult, dădeam două goluri și nu mai vorbeam dacă s-a pus presiune pe noi. Când vorbim de fotbal trebuie să fim concreți. N-am marcat, am lovit bara, ce să facem.”

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi: „Avem o generație talentată!”

Chiar dacă echipa României este pe cale să rateze din nou participarea la un turneu final de Campionat Mondial, Ianis Hagi spune că naționala e pe un trend ascendent, avem o generație tânără, care-și va demonstra valoarea.

„Asta e total altă treabă, una e să faci egal că n-ai reușit să dai gol si alta e mentalitatea grupului. Eu n-am niciun dubiu. Naționala e pe un trend ascendent.

ADVERTISEMENT

Cred asta pentru că am făcut semifinală la CE de tineret acum doi ani. Eu am 23 de ani, ceilalți au 22, 21. Avem o generație talentată, am demonstrat asta, cu vârf și îndesat, nu trebuie să uitați asta”, și-a încheiat Ianis Hagi discursul.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik