ADVERTISEMENT
Sport

Ianis Hagi, despre momentul dificil din debutul sezonului la Rangers: „Trebuia să devin mai bun!”

Ianis Hagi a vorbit despre momentul dificil pe care l-a avut la Rangers în debutul sezonului.
Autor: Andrei Șchiopu | 24.05.2021 | 22:23
Ianis Hagi, despre momentul dificil din debutul sezonului la Rangers: „Trebuia să devin mai bun!”
Ianis Hagi, despre momentul dificil din debutul sezonului la Rangers: „Trebuia să devin mai bun!”. Sursă foto: hepta.ro

Ianis Hagi a vorbit despre sezonul avut în Scoția, fiind foarte bucuros pentru titlul cu Rangers, dar și pentru că a fost cel mai bun pasator decisiv din Scottish Premiership. Totodată, el a povestit și despre momentul din startul sezonului când nu mai prindea postul de titular la Rangers.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român consideră că transferul său la Rangers a avut efectul mult dorit și se simte în stare să progreseze din ce în ce mai mult, având încredere deplină în Steven Gerrard și staff-ul său, care îl susțin mereu.

Ianis Hagi, despre momentul dificil din debutul sezonului la Rangers

Ianis Hagi se simte bine la Rangers și nu se gândește să plece nicăieri, cel puțin nu în această vară, ci vrea să ajungă să joace în grupele Champions League cu echipa sa.

„A fost un sezon în care am învățat mult. Venisem la un moment de la națională și nu am mai jucat atât de mult. A fost un motiv, nu intru în detalii, era o chestie la care trebuia să devin mai bun, dar chiar și cu greșeala aia trebuie să joc, la asta mă gândeam.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu toată lumea, e un club aproape de jucători, mereu când ai o problemă, te ajută. Știam că trebuie să schimb ceva la mine, am schimbat, când mi s-a dat oportunitatea să joc, am intrat și am demonstrat că merit să joc.

Știam că trebuie să mă antrenez că șansa va veni. Am fost liniștit cu situația mea acolo. Pe teren, clar, am avut și performanță și am avut un sezon de care sunt mândru. Sunt mândru pentru tot ce am făcut atât individual, cât și la nivel de echipă”, a mai spus Ianis Hagi la TV DigiSport.

„Sunt liniștit la Rangers. Viitorul meu e în mâini bune”

Ianis Hagi a vorbit și despre viitorul său la Rangers, spunând că este liniștit la formația lui Steven Gerrard, iar despre un posibil transfer îi lasă pe impresarii săi să se ocupe de toate detaliile, însă se simte foarte bine la campioana Scoției.

ADVERTISEMENT

„Momentan sunt în vacanță, de fapt mai am cu echipa națională și după mai am ceva din vacanță. Sunt liniștit, sunt într-o mentalitate în care mi-am dorit să fiu de mic. Să te obișnuiești cu victoriile, cu trofeele. 

Avem un plan de când am început să colaborez cu impresarii, despre ce vreau să obținem în cariera asta. Tot ce depinde de mine e să fiu pe teren, să fiu sănătos. Mai devreme sau mai târziu când faci bine, o să vină și echipele să te urmărească și să te dorească echipele.

ADVERTISEMENT

Viitorul meu e în mâini bune cu impresarii pe care îi am și e de datoria mea să joc bine și de datoria lor să se ocupe de mine și ce îmi doresc eu”, a mai spus Ianis Hagi.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Jucătorul meu preferat din România e Adi Mutu!”

Ianis Hagi a spus și ce consideră că trebuie să își propună fiecare jucător care este selecționat la echipa națională a României, amintind de cei mai buni fotbaliști români, printre care și de Adrian Mutu, fotbalistul român preferat de el:

La echipa națională e important să ne găsim un grup bun și să aducem performanțe României. Ne dorim să ne calificăm la Campionatul Mondial, dar ne dăm și seama că e greu să facem tranziția de la U21, dar eu spun că suntem pe un drum bun.

E clar, suporterii mereu vor performanțe, mai ales prin prisma Generației de Aur. Cel puțin, noi care am ajuns într-o semifinală de Campionat European, ăsta e scopul nostru, vrem să depășim Generația de Aur.

ADVERTISEMENT

Venim la națională să depășim ce au făcut cei mai buni, adică Generația de Aur, că ei au fost cei mai buni”.

„E greu să nu-i menționez pe cei din Generația de Aur, după te gândești la fotbaliști precum Ilie Balaci, Nicolae Dorbin, Bumbescu… generația lui Cristi Chivu și Adrian Mutu a fost bună, au fost cei mai buni din generația lor.

Am fost la Campionatul European, am suferit că era cât pe ce să ne calificăm dintr-o grupă extrem de grea.

Preferatul meu e Adi Mutu, e clar, numărul 10, nu avea cum să fie altfel. Am o relație bună și cu Cristi Chivu, mereu are telefonul deschis când îl întreb ceva, când îi cer un sfat”, a mai spus Ianis Hagi.

  • 22 de ani este vârsta lui Ianis Hagi
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!