Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi, discurs plin de speranță înaintea Campionatului European: „Vrem să scoatem România în stradă!”

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei amicale cu Liechtenstein, Ianis Hagi a oferit un discurs plin de speranță cu privire la Campionatul European.
06.06.2024 | 13:13
Ianis Hagi discurs plin de speranta inaintea Campionatului European Vrem sa scoatem Romania in strada
Ianis Hagi, discurs plin de speranță înaintea Campionatului European: „Vrem să scoatem România în stradă!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România își va disputa ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024 în fața celor de la Liechtenstein. Tricolori caută să se revanșeze pentru egalul cu Bulgaria și vor să obțină un rezultat pozitiv care să le ridice moralul înaintea turneului final din Germania.

Ianis Hagi, discurs plin de speranță înaintea Campionatului European

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei amicale cu Liechtenstein, Ianis Hagi a oferit un discurs plin de speranță cu vedere la Campionatul European ce va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

ADVERTISEMENT

Hagi Jr a vorbit despre șansele echipei naționale de fotbal a României de a ieși din grupe la EURO 2024 și despre valoarea fotbaliștilor pe care tricolori îi vor înfrunta în Germania.

„Am intrat în atmosfera de Campionat European din ziua în care ne-am reunit. Antrenamentele, meciurile, tot înseamnă munca de zi cu zi. Sperăm să ajungem la EURO cu puteri maxime și să reprezentăm România cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Avem experiența internațională destul de mare, meciuri în Europa League, în Champions League. Știm să gestionăm un Campionat European după părerea mea. Antrenamente, ședințe, presă, interviuri, conferințe.

Avem experiența necesară să gestionăm aceste momente înainte de EURO. Acolo trebuie să fim concentrați de ce avem de făcut pe teren. Belgia, Ucraina și Slovacia sunt echipe puternice.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii, dacă-i luăm individual, la nivel internațional au meciuri foarte bune. Sunt jucători bun, însă și noi suntem la EURO, avem echipă bună.

Normal că vom face analiza fiecărui jucător în parte. Contează foarte mult cum ne prezentăm noi”, a declarat Ianis Hagi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Vrem să scoatem România în stradă!”

Ianis Hagi a vorbit și despre obiectivul tricolorilor la EURO 2024. Fotbaliștii echipei naționale vor să scoată România în stradă, la fel ca în anul 1994, când selecționata lui Anghel Iordănescu a ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial.

„Trebuie să intrăm la puteri maxime din punct de vedere mental, fizic. La echipa națională trebuie să demonstrezi fie că vorbim de EURO, amicale. Presiune este mereu, ați văzut așteptările de la echipa națională.

Suntem într-o poziție bună. Eu o văd ca pe o fericire, ca pe o bucurie. Toată munca pe care am făcut-o de mici copii, începem să culegem roadele. Cei dinaintea noastră ne-au arătat calea, ne-au arătat că se poate, mai ales domnul Anghel Iordănescu și tatăl meu, care au făcut performanță.

Noi suntem într-o poziție în care putem să avem un impact pentru următoarea generație. Am zis-o, joc pentru suporteri, pentru fani, încerc să-i fac fericiți, să-i fac să viseze că orice se poate întâmpla dacă muncești. Este foarte important, nu sunt multe meciuri.

Orice rezultat pozitiv în primul meci îți dă o liniște, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Mi-am spus ideea după meciul cu Bulgaria. Odată ce am făcut pasul la echipa națională, gândul meu este doar aici. Știți care sunt impresarii mei, puteți să-i contactați, să vorbească ei.

Îmi doresc să ieșim din grupe și să facem România să zâmbească. Vrem să scoatem România în stradă!”, a mai declarat Hagi Jr.

ADVERTISEMENT