Sport

Ianis Hagi, discurs sincer după eșecul cu Germania: „Avem foame de rezultate”

A reușit să marcheze în poarta Germaniei, dar pleacă dezamăgit de la Hamburg. „Avem foame de rezultate”, a mărturisit Ianis Hagi.
09.10.2021 | 00:20
Ianis Hagi discurs sincer dupa esecul cu Germania Avem foame de rezultate
ADVERTISEMENT

Deși la pauză conduceau cu 1-0 și dădeau impresia că pot produce surpriza, elevii lui Mirel Rădoi s-au văzut nevoiți până la urmă să se recunoască învinși, scor 1-2, în fața pleiadei de staruri din naționala Germaniei.

Golul care i-a făcut pe cei 800 de suporteri prezenți în tribunele arenei din Hamburg să scandeze fără oprire „România, România” a fost marcat de Ianis Hagi, la capătul unei faze personale de senzație. Servit excelent de Nicolae Stanciu, acesta a luat acțiunea pe cont propriu, l-a ridiculizat pe Rudiger și a expediat un șut plasat, fără nicio șansă pentru ter Stegen. Rezultatul final a umbrit, însă, bucuria acestei reușite.

ADVERTISEMENT

A marcat în poarta Germaniei, dar este dezamăgit. Ianis Hagi, discurs sincer după meciul de la Hamburg

Nu vreau să mă gândesc la asta (n.r. dacă e cel mai frumos gol din carieră), pentru că plecăm de aici fără niciun punct. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. E normal să fiu dezamăgit.

Când conduci cu 1-0 la pauză, te gândești să ții de scor, încerci să joci pe contraatac, să mai prinzi încă trei patru acțiuni și să încerci să marchezi. Cred că le-am avut, dar dacă nu am reușit să marcăm cel de-al doilea gol….

ADVERTISEMENT

E clar că e greu să scapi fără gol într-o deplasare de genul acesta, dar cred că și un rezultat de egalitate era bun pentru noi. Din păcate, am primit acel gol din fază fixă și am pierdut cele trei puncte.

Este un meci foarte important luni și trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut atunci. Am spus-o de la început, suntem o generație nouă.

ADVERTISEMENT

Venim mulți jucători tineri – cred că ați văzut de la selecție la selecție că sunt mulți tineri care își fac debutul – și ușor-ușor grupul acesta devine mai puternic. Putem să stăm acum să spunem că e mai bine, că avem altă față pentru că am pierdut cu 1-0 și 2-1 cu Germania, dar depinde de rezultate, de calificări.

Viitorul va spune dacă avem sau nu o altă față. Deocamdată, noi  avem foame de rezultate și s-a văzut în seara asta că avem foame să ne apărăm, să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv în deplasare chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică”, a declarat Ianis Hagi la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin: „Suntem într-o formă bună”

În schimb, Răzvan Marin a remarcat o mulțime de aspecte pozitive în jocul prestat de „tricolori” în fața starurilor lui Hansi Flick și a dat asigurări că mult așteptatele victorii vor veni începând de luni, 11 octombrie, când este programat duelul cu Armenia.

Putem lua foarte multe lucruri pozitive din acest meci. Au fost și lucruri negative, e normal. O să facem o analiză a partidei. Ne doream foarte mult să obținem un rezultat pozitiv, știam că Germania va veni peste noi după pauză. Din păcate, au reușit să marcheze repede după pauză, iar apoi a venit și al doilea gol.

Cu siguranță putem juca și cu Armenia, majoritatea jucătorilor care sunt acum la echipa națională se află într-o formă bună, joacă la echipe puternice”, a spus mijlocașul lui Cagliari.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT