Fotbal international

Ianis Hagi dorește să revină în Serie A. Lazio, posibilă destinație pentru jucătorul român

18.03.2020 | 14:41
Ianis Hagi doreste sa revina in Serie A Lazio posibila destinatie pentru jucatorul roman
ADVERTISEMENT

Anul 2020 a început bine pentriu Ianis Hagi. După ce și-a încheiat aventura la Genk, jucătorul român de 21 de ani a ajuns în Scoția, la Glasgow Rangers, acolo unde evoluțiile sale au fost extrem de apreciate. Perioada sa pe ”Ibrox Park” ar putea să se încheie în această vară, informează presa din Italia.

Ianis Hagi, din nou în Serie A. Lazio, posibilă destinație pentru jucătorul român

Ianis Hagi are doar 11 meciuri în tricoul formației lui Steven Gerrard, însă timpul a fost suficient pentru ca românul să cucerească presa și fanii din Scoția.

ADVERTISEMENT

Zilele lui Ianis pe tărâm britanic s-ar putea încheia însă în pauza competițională care va urma. Conform presei din Italia, Ianis Hagi ar vrea să plece de la Rangers, grupare la care este împrumutat de Genk până la finalul acestui sezon.

Site-ul italian La Lazio Siamo Noi informează că Ianis Hagi ar fi tentat ca din vară să joace într-un campionat mai puternic, iar revelația sezonului 2019-2020, Lazio, pare varianta ideală.

ADVERTISEMENT

”Jucătorul român Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El evoluează în prezent la Rangers, unde este împrumutat de la Genk. Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic.

Prețul lui este de 5-6.000.000 de euro. Acesta este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc. Este total diferit de Giroud (n.r. un alt jucător urmărit de Lazio).

ADVERTISEMENT

O analiză atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum.”, scrie sursa citată.

Ianis Hagi, evoluții bune la Rangers

După împrumutul de la Genk, Ianis Hagi a avut evoluții foarte bune la Rangers, fie că a jucat în campionat sau în cupele europene.

ADVERTISEMENT

De Hagi Jr. se leagă calificarea lui Rangers în optimile Europa League. Românul a dat două goluri și a oferit un ”assist” în dubla cu Braga din ”șaisprezecimi”.

  • 11 meciuri, 3 goluri și 2 pase de gol are Ianis Hagi pentru Rangers în toate competițiile
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT