Fotbal intern

Ianis Hagi, dorit de o semifinalistă în Champions League!

25.06.2018 | 12:05
Ianis Hagi dorit de o semifinalista in Champions League

Ianis Hagi e mai aproape decât s-ar crede de o revenire în Serie A, la o semifinalistă în Champions League! La doar jumătate de an de la plecarea cu scandal de la Fiorentina fiul “Regelui” are o nouă şansă de a-şi lua revanşa faţă de fotbalul italian, fiind dorit de o echipă care va juca din nou în Champions League şi care a ajuns în ultima ediţie până în semifinalele celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi de pe continent.

Clubul care crede că Ianis Hagi poate fi un jucător de top în Serie A este AS Roma. Directorul sportiv, spaniolul Carlos Monchi a accelerat deja tratativele cu Viitorul pentru transferului lui Ianis şi afacerea s-ar putea realiza în următoarele zile. Deşi va semna în foarte scurt timp cu argentinianul Javier Pastore de la PSG Monchi nu este foarte sigur că sud-americanul va reuşi să se impună, pentru că se ştie că este un caracter foarte labil psihic, la un moment dat având chiar intenţia de a renunţa la fotbal.

Ianis Hagi, dorit de o semifinalistă în Champions League! Viitorul poate da un tun financiar

Ianis ar veni, în primă instanţă, ca variantă de rezervă în cazul în care Pastore nu va da randamentul scontat, însă antrenorul Eusebio di Francesco este foarte încrezător că românul are mare potenţial şi poate fi marea revelaţie a Romei din acest sezon. Şi Fiorentina ar ieşi în avantaj, pentru că ar urma să primească 30 la sută dintr-un eventual transfer.

Dacă la Fiorentina transferul acum doi ani al fiului lui Gică Hagi a însemnat un câştig de două milioane de euro pentru echipa “Regelui”, de această dată lucrurile se anunţă a fi mult mai avantajoase, presa italiană scriind de o sumă între patru şi cinci milioane de euro. O sumă foarte bună pentru ca Hagi să poată construi un lot puternic pentru participarea în Europa League.

Ianis Hagi, dorit de o semifinalistă în Champions League.  Ar putea fi revanşa faţă de perioada Fiorentina, unde Ianis a stat un an şi jumătate şi a jucat doar 45 de minute
Ianis Hagi, dorit de o semifinalistă în Champions League. Ar putea fi revanşa faţă de perioada Fiorentina

AS Roma nu îl doreşte numai pe Ianis Hagi dintre tinerii jucători români de calitate ai acestei generaţii. Şi mijlocaşul defensiv Răzvan Marin de la Standard Liege este monitorizat cu atenţie, doar că belgienii vor zece milioane de euro, o sumă pe care italienii o consideră totuşi prea mare.