Fotbal intern

Ianis Hagi, după ce a umilit Dinamo: „Sunt într-o formă bună, dar sunt abia la micul dejun”

01.12.2018 | 22:16
Ianis Hagi dupa ce a umilit Dinamo Sunt intro forma buna dar sunt abia la micul dejun
ADVERTISEMENT

Viitorul a învins Dinamo cu 4-1 într-un meci în care Ianis Hagi a făcut instrucție cu apărarea oaspeților. A fost primul succes de pe teren propriu al constănțenilor în fața lui Dinamo.

Ianis Hagi a terminat meciul cu două goluri, un assist și un penalty obținut. Putea face hat-trick-ul, dar a preferat să-l lase pe Mățan să execute lovitura de la 11 metri din final pentru a-i oferi încredere. Colegul său a ratat însă, Penedo salvând-o pe Dinamo de o umilință încă și mai mare.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, după ce a umilit Dinamo

„Așa cum am promis la conferință, am făcut spectacol. Eram sigur că între noi și Dinamo ies meciuri frumoase. Nu câștigasem până acum acasă în fața lor. E bine că am luat cele trei puncte. Era importantă să câștigăm, pentru că acasă nu jucam foarte bine.

Noi luăm fiecare meci în parte. Încercăm să avem o vacanță cât mai liniștită, iar apoi să pregătim play-off-ul. Sunt fericit că am luat cea mai bună decizie din cariera mea, aceea de a reveni acasă. Am venit aici să joc, știam că voi fi susținut. Sunt într-o formă bună, dar țelul meu e mult mai mare. Sunt la început sau sunt la micul dejun, așa cum spune tatăl meu. 

ADVERTISEMENT

Suntem o familie, cine are nevoie mai mare de gol, îl lăsăm să execute penalty. Nu-mi pare rău că l-am lăsat pe Mățan. Putem să fac primul hat-trick din carieră, dar mai am timp, sunt la începutul carierei” – a spus Ianis Hagi la TV Digi Sport.