Fotbal intern

Ianis Hagi, după înfrângerea cu FCSB: “Am primit prea ușor golurile”

Autori: Claudiu Surmei, Eduard Nicolae Popa | 27.08.2018 | 00:12
Ianis Hagi, după înfrângerea cu FCSB:
Ianis Hagi, după înfrângerea cu FCSB. Am primit prea ușor golurile

Ianis Hagi a oferit primele reacții după partida Viitorul Constanța – FCSB 1-4. Jucătorul este de părere că echipa a pierdut din cauză că a jucat în 10 oameni. Și Bogdan Țîru este de aceeași părere cu colegul său de la Viitorul.

“A fost acel cartonaș roșu după care am fost nevoiți să stăm bine în teren, să fructificăm ocaziile pe care le-am avut, dar nu am reușit. Am încercat să marcăm, din pacate am luat multe goluri. Am avut acea serie de ocazii după gol în care am impresionat, dar prea puțin pentru a schimba meciul. Aveam o formă bună, câștigaserăm cu Gaz Metan, ne-am pregătit să câștigăm acest meci, dar din păcate a fost acel roșu și s-a schimbat tot. Vom analiza greșelile făcute, vom încerca să îmbunătățim jocul și mergem la CFR să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Bogdan Țîru după înfrângerea cu FCSB.

Ianis Hagi, după înfrângerea cu FCSB: “Am primit prea ușor golurile”

“Practic am început meciul cu un om în minus. Am încercat să ne așezăm bine pe apărare și să plecăm pe contraatac. Așa se întâmplă când joci împotriva unei echipe cum este Steaua. Am avut câteva ocazii bune, dar din păcate nu am marcat. Ni s-a spus că trebuie să stăm bine pe teren, am încercat să le ținem piept, dar am primit prea ușor golurile din a doua repriză. Ăsta e fotbalul. Nu e frustrant că nu am avut posesia. Noi avem două principii, posesie și presiune. Azi am aplicat al doilea principiu, presiunea. Am avut câteva contraatacuri bune, puteam să sperăm la un egal, dar din păcate nu am reușit mai mult. Important e să știi să ieși din pasele proaste. Am avut și meciuri mai bune. Cu Gaz Metan am reușit niște pase bune, azi am dat pasă de gol”, a declarat și Ianis Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!