Fotbal international

Ianis Hagi, după primul gol la Rangers: ”Ce noapte! O zi specială pentru mine”. Mesaj superb în fața camerei: ”La mulți ani, tată! Te iubesc!” VIDEO

06.02.2020 | 08:43
Ianis Hagi dupa primul gol la Rangers Ce noapte O zi speciala pentru mine Mesaj superb in fata camerei La multi ani tata Te iubesc VIDEO
ADVERTISEMENT

La nicio săptămână de la prezentarea oficială în tricoul lui Rangers, Ianis Hagi a debutat pentru echipa lui Steven Gerrard ca titular. Internaționalul român de 21 de ani a fost trimis din start în meciul cu Hiberbian, din etapa a 25-a a primei ligi scoțiene, iar rolul său a fost unul decisiv. Fotbalistul român s-a declarat fericit după acest meci și a avut un mesaj pentru Gică Hagi.

Ianis Hagi, foarte fericit după primul gol în tricoul lui Rangers: ”Ce noapte! O zi foarte specială pentru mine: La mulți ani, tată!” 

Ianis Hagi a adus toate cele trei punct pentru Glasgow Rangers în meciul cu Hibernian. Românul a marcat superb în minutul 84, cu un șut din unghi care nu i-a dat speranțe portarului advers.

ADVERTISEMENT

Imediat după reușită, fotbalistul român s-a dus în fața camerelor de filmat și i-a transmis un mesaj tatălui său, Gică Hagi, care ieri și-a serbat ziua de naștere.

”La mulți ani, tată! Te iubesc!” au fost cuvintele lui Ianis care mai mult ca sigur l-au impresionat pe ”Rege”.

ADVERTISEMENT

Pe contul personal de Instagram, Ianis Hagi a publicat filmulețul cu acest mesaj, dar și cu o reacție la cald față de meciul în care a marcat primul său gol în Scoția.

”Ce noapte! O zi foarte specială pentru mine, La Mulți Ani, Tată! Efort excelent și un spirit al echipei în meciul de azi

ADVERTISEMENT

Foarte fericit cu primul meu gol marcat, dar mai importante sunt cele trei puncte obținute de Rangers. Vă mulțumesc pentru suport. Te iubesc, tată. Credință!”, a scris Ianis.

 

View this post on Instagram

 

What a night?⚽ Very special day for me, Happy Birthday Dad! Great effort and team spirit today! Very happy to score my first goal and more importantly get 3points @RangersFC. Thank you for the support, let’s keep going ??? #loveyoudad ❤️ #faith

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi) on

Steven Gerrad l-a lăudat pe Ianis

Legenda lui Liverpool, Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers, a avut cuvinte mari pentru jucătorul român după evoluția din meciul cu Hibernian.

ADVERTISEMENT

A fost excepțional. A avut caracter și personalitate! A avut curaj să dribleze și să ceară mingea în multe situații. Este un jucător inteligent și dacă așa joacă la început abia aștept să-l văd când își va îmbunătăți jocul”, a declarat Steven Gerrard pentru site-ul clubului scoțian.

Ianis Hagi joacă la Rangers sub formă de împrumut

Ianis Hagi a semnat cu Rangers până la finalul sezonului în curs. Acesta a venit sub formă de împrumut de la Genk, acolo unde nu s-a acomodat. La prezentarea în Scoția, Ianis Hagi a declarat că este onorat să îmbrace tricoul unui club atât de mare precum este cel antrenat de Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT