Iordănescu e încântat de Ianis Hagi. “Curaj, personalitate şi execuţii de excepţie!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
04/02/2018, 14:41
Iordănescu e încântat de Ianis Hagi. “Curaj, personalitate şi execuţii de excepţie!”

Ianis Hagi pare un alt jucător după un an şi jumătate de Italia, iar evoluţia sa din primul meci pare să confirme acuzele tatălui său pentru cei de la Fiorentina, echipă pentru care, cumulat, nu a jucat un meci întreg în 18 luni în Serie A. 

Anghel Iordănescu e printre cei încântaţi de felul în care se prezintă acum fiul lui Gheorghe Hagi şi l-a lăudat după prestaţia din primul meci de la revenirea în Liga 1 Betano, Viitorul – Astra 1-1. 

Ianis Hagi, apreciat de fostul selecţioner

”Mie mi-a plăcut foarte mult. S-a întors acasă, a jucat cu mult curaj cu personalitate a avut câteva execuţii de excepţie. Un joc bun, un joc foarte bun şi sper că va creşte pentru că va câştiga prin faptul ca va juca titular şi din acest punct de vedere sunt convins că va creşte mai mult”,  a spus Anghel Iordănescu pentru Telelekomsport. 

Ianis a fost titular în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 1-1, în faţa celor de la Astra Giurgiu. A jucat pe toata durata întâlnirii şi a avut o evoluţie destul de bună. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.