Fotbal international

Ianis Hagi e pregătit pentru meciul Malta – România. “Rolul meu e să fac diferența!”

09.06.2019 | 19:25
Ianis Hagi e pregatit pentru meciul Malta  Romania Rolul meu e sa fac diferenta

Ianis Hagi a susținut o conferință de presă înaintea de Malta – România, meci din etapa a 4-a din preliminariile EURO 2020, iar căpitanul Viitorului susține că este pregătit să facă tot posibilul ca să aducă cele trei puncte selecționatei pregătite de Cosmin Contra.

Ianis Hagi e pregătit pentru meciul Malta – România

Mai mult, Ianis Hagi a comentat și în legătură cu momentul în care suporterii prezenți la partida jucată de România la Oslo, scor 2-2, cu Novergia, i-au scandat numele. Internaționalul român care va participa și la EURO 2019 cu România U21 s-a declarat încântat de faptul că “tricolorii” sunt susținuți și la meciurile jucate în deplasare.

”Nu eram fericit nici supărat în acel moment, pentru că noi ne-am propus să câştigăm şi nu am făcut-o. Pe de altă parte, a fost o bucurie mare pentru noi că românii vin peste tot şi ne susţin. De aceea încercăm să-i facem fericiţi” a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi și Nicușor Bancu într-un antrenament susținut înainte de Malta - România. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis Hagi și Nicușor Bancu într-un antrenament susținut înainte de Malta – România. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce obiectiv are Ianis Hagi pentru meciul cu Malta

 ”Contează să câştigăm şi, aşa cum am spus mereu, cel mai important e să dau pasă de gol, nu să marchez. Victoria este importantă, nu avem altă opţiune

Rolul meu este să fac diferenţa. De mic mi s-a spus ce trebuie să fac şi mi s-a explicat ce rol am. Uneori iese, alteori nu. Sezonul nu s-a terminat, dar sunt fericit că sunt angrenat şi la echipa naţională mare şi la cea de tineret” a explicat Ianis Hagi.