Sport

Ianis Hagi, elogiat de presa din Spania! Ce mesaj a transmis după amicalul cu Real Madrid. Foto

Rangers a încheiat seria meciurilor de pregătire din această vară, cu o victorie importantă, 2-1 împotriva celor de Real Madrid.
26.07.2021 | 14:02
Ianis Hagi elogiat de presa din Spania Ce mesaj a transmis dupa amicalul cu Real Madrid Foto
Ianis Hagi. Foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a jucat 60 de minute în amicalul împotriva celor de la Real Madrid, câștigat cu scorul de 2-1. Jucătorul român a fost schimbat în minutul 60, când i-a lăsat locul lui Glenn Middleton.

Mesajul transmis de Ianis Hagi la finalul partidei cu Real Madrid

Imediat după meciul cu Real Madrid, Ianis Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spunea ca perioada de pregătire a fost una extraordinară și că abia așteaptă să îneapă noul sezon.

ADVERTISEMENT

„Fantastic mod de a încheia pre-sezonul. Au fost două meciuri grele unul după altul, dar avem multe lucruri pozitive de luat din fiecare zi. A fost extraordinar să avem din nou fani pe Ibrox. Ne vedem peste o săptămână. Să înceapă jocurile!”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram. Rangers debutează oficial în noul sezon pe 31 Iulie, împotriva lui Livingston.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Gică Hagi: “A progresat, arată bine”

În partidele de pregătire, Ianis Hagi a primit un nou rol din partea lui Steven Gerrard și a jucat inter, poziție mai apropiată de postul său preferat în teren, cel de mijlocaș ofensiv. Stagiunea precedentă, mijlocașul crescut de academia tatălui său a jucat constant în banda dreaptă, iar fostul mare internațional român, Gheorghe Hagi, este de părere că mutarea lui Ianis în centru este de bun augur.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu el. Important că e acolo, e meci amical (n.r. cu Real Madrid). A jucat optar ieri (n.r. sâmbătă, cu Brighton), azi nu știu ce a jucat, probabil optar, decar, la mijloc, în trei. E altceva. A progresat, arată bine. Doamne ajută să fie puternic, a afirmat Gică Hagi.

Evoluția lui Ianis Hagi împotriva celor de la Real Madrid

Ianis Hagi a fost titular în meciul amical Rangers – Real Madrid 2-1. Românul a trimis un șut pe poartă în minutul 31, când portarul Lunin a reținut mingea expediată de Ianis din lovitură liberă. Mijlocaşul ofensiv a mai pus umărul la o acțiune colectivă în minutul 33, când Lunin a avut două parade la șuturile lui Kent și Lundstram.

ADVERTISEMENT

Hagi a fost schimbat în minutul 60. Real Madrid a folosit mai multe rezerve în partida de pe Ibrox, în timp ce nume precum Marcelo, Isco sau Odegaard trebuie să-l impresioneze pe Carlo Ancelotti în această perioadă, altfel cei trei își vor face bagajele și își vor căuta alte echipe.

Ianis Hagi, elogiat de presa din Spania: „Perla fotbalului românesc”

Spaniloii au prefațat meciul dintre Real Madrid și Rangers, iar ibericii au scos în evidență calitățile celor mai important om din lotul scoțienilor în opinia lor, și anume Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

„Condusă de pe bancă de Steven Gerrard, Rangers îl are în echipă pe Ianis Hagi, perla fotbalului românesc, cunoscut drept fiul lui Gică Hagi, legenda din anii ’90 care a evoluat pentru Real Madrid și Barcelona, după ce a părăsit Steaua București. 

Un fotbalist tehnic, cu un joc vertical și de multe ori decisiv, Ianis are abilitatea de a lovi mingea la fel de bine cu ambele picioare, ceea ce-l face greu de citit pentru adversari și îl diferențiază de tatăl său, faimos în special pentru stângul său.

Rangers a pariat pe el fără ezitare, transferându-l de la Genk, după ce în prealabil a fost împrumutat. Ianis s-a consacrat sub comanda lui Steven Gerrard. Mijlocașul român a fost omul-cheie în obținerea primului titlu în Premiership, după nouă ani de secetă”, scriu cei de la Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT