Fotbal intern

Ianis Hagi, elogiat în Scoția după primul gol la națională: ”Este disperat să-i calce pe urme tatălui său”

27.03.2021 | 13:33
Ianis Hagi elogiat in Scotia dupa primul gol la nationala Este disperat sai calce pe urme tatalui sau
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi este elogiat în Scoția după ce a reușit să marcheze primul săi gol la echipa națională și a adus victoria în meciul cu Macedonia de Nord, primul din campania de calificare la CM 2022.

Fiul lui Gică Hagi a reușit primul său gol sub tricolor și a adus o victorie importantă care ne dă încredere înaintea duelului cu Germania.

ADVERTISEMENT

Intrat în repriza secundă starul de la Rangers a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, așa cum l-a notat și FANATIK.

Presa din Scoția îl elogiază pe Ianis Hagi după ce a marcat la națională

Jurnaliștii din Scoția au remarcat partida foarte bună făcut de Ianis Hagi și l-au elogiat pe starul lui Rangers după ce a reușit să spargă gheața la naționala României într-un moment dificil pentru echipă.

ADVERTISEMENT

”I-a luat 15 meciuri să înscrie la națională, dar vedeta lui Rangers a lovit într-un moment greu pentru echipa sa și a adus victoria României cu Macedonia de Nord. Acum, el poate visa că va fi titular cu Germania și Armenia”, a scris publicația Glasgow Live.

”România nu a mai fost la un Campionat Mondial de când Hagi senior patrula pe terenurile de fotbal în 1998, iar fiul său este acum disperat să-i calce pe urme tatălui său”, au mai notat jurnaliștii scoțieni.

ADVERTISEMENT

Secundul lui Gerrard, cuvinte minunate pentru Hagi

Evoluția lui Ianis Hagi în partida cu Macedonia de Nord a fost apreciată și de secundul lui Steven Gerrard la Rangers, Michael Beale: ”Un prim gol internațional pentru Ianis Hagi și a fost golul victoriei. Un sezon minunat pentru el în care continuă să-și îmbunătățească jocul”.

Momentul de grație al șeptarului de la Rangers nu a trecut neobservat, jurnaliștii de pretutindeni întrecându-se în a elogia reușita lui Hagi, despre care s-a spus în repetate rânduri că ar avea un conflict cu selecționerul Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Debutul naționalei lui Mirel Rădoi în campania de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar a stârnit interes maxim printre suporteri. Meciul cu Macedonia de Nord a adus în fața televizoarelor peste două milioane de fani ai echipei naționale.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,56 este cota pentru ”nu se va marca între minutele 46-60” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT