Fotbal international

Ianis Hagi, eroul lui Rangers: „Moment de magie”. Reacția fotbalistului: „Vai de mine!”. Video

04.02.2021 | 16:07
Ianis Hagi eroul lui Rangers Moment de magie Reactia fotbalistului Vai de mine Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în meciul cu St. Johnstone, marcând unicul gol al întâlnirii și ducând formația pregătită de Steven Gerrard mai aproape de titlu în Scoția.

UPDATE, 4 februarie, ora 16:15 / Ianis Hagi a postat pe Facebook o serie de imagini din timpul meciului cu St Johnstone și a scris în descrierea pozelor „Vai de mine… Acel sentiment când marchezi golul victoriei pe Ibrox!”.

ADVERTISEMENT

My oh my…
That feeling when you score the winner at Ibrox ? #chills
#Gers ?

Publicată de Ianis Hagi pe Joi, 4 februarie 2021


Știre inițială, 4 februarie, ora 10:36

Fostul mare atacant Dimităr Berbatov l-a sfătuit pe Hagi jr. să rămână la liderul din Scoția, pentru că poate crește foarte mult sub comanda lui Gerrard.

În ciuda prestațiilor constant bune, jurnaliștii cred că internaționalul român va juca și mai puțin în sezonul viitor, după ce Rangers l-a achiziționat pe Scott Wright, fotbalist trecut pe la toate naționalele de juniori ale Scoției.

ADVERTISEMENT

Rangers își laudă eroul: ”Mulțumesc, prințule Ianis Hagi”

Ianis Hagi a fost încă o dată eroul lui Rangers și a adus trei puncte la partida cu St. Johnstone cu un o bijuterie de gol, care a fost apreciat unanim de fani. ”Mulțumesc, prințule Ianis”, a scris un suporter al formației lui Gerrard pe rețelele de socializare.

Presa din Insulă l-a lăudat pe internaționalul român, considerându-l cel mai bun jucător de pe teren. ”În minutul 52, Hagi a ieșit la rampă. A intrat în interior, din partea dreaptă, și-a ridicat privirea, apoi a tras cu piciorul stâng, din afara careului. Nu s-a îndoit de forța sa în această fază”, a scris The Scottish Sun care l-a notat cu 8.

ADVERTISEMENT

”Momentul său de magie a fost o scânteie strălucitoare și a adus victoria într-un meci altfel discret. Rangers a reușit să se desprindă prin momentul său de strălucire. A venit timpul lui”, a notat și BBC, care l-a desemnat omul meciului.

”Execuția de senzație a lui Ianis Hagi îi aduce pe cei de pe Ibrox mai aproape de titlu”, a titrat Glasgow Live, în timp ce secundul lui Gerrard, Gary McAllister, a avut numai cuvinte frumoase pentru mijlocașul român: ”Îmi place curajul din jocul său. Îi place să se implice, să șuteze, să paseze”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi: ”Știam că ne trebuie puțină magie”

La finalul întâlnirii, Ianis Hagi a dezvăluit că are încredere în șuturile sale, indiferent că execuțiile sunt cu stângul sau cu dreptul: ”A fost una dintre serile în care a trebuit să fim răbdători și să încercăm să forțăm primul gol și să nu primim gol așa cum am făcut tot sezonul, pentru că cred că avem un sezon chiar bun din punct de vedere defensiv.

Așa cum am spus, în prima repriză ne-am creat șanse, puteam înscrie. Știam că ne trebuie puțină magie, ne trebuie câțiva jucători care să facă diferență. Sunt fericit că șutul meu a intrat. Cred în șuturile mele, cu stângul sau cu dreptul, e una dintre calitățile mele. Oriunde sunt pe gazon încerc să ‘exploatez’ asta.

Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că e munca echipei. Acesta a fost doar un alt meci și mai avem alte partide în fața noastră până la final”.

ADVERTISEMENT
Tags: