Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi este noul decar al naționalei României pentru Euro 2024! Ce s-a întâmplat cu Nicolae Stanciu

Olimpiu Moruțan va fi alături de „tricolori” la Campionatul European din Germania chiar și în cârje. Căpitanul Nicolae Stanciu va purta numărul 21 în onoarea colegului accidentat. Astfel, Ianis Hagi devine noul decar.
08.06.2024 | 11:03
Ianis Hagi este noul decar al nationalei Romaniei pentru Euro 2024 Ce sa intamplat cu Nicolae Stanciu
Ianis Hagi este noul decar al naționalei României. Sursă foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare gravă și nu va putea fi pe teren la EURO 2024. Mijlocașul rămâne alături de „tricolori” și i-a vizitat în cârje în cantonamentul naționalei.

Olimpiu Moruțan merge la Euro 2024. Gestul superb al căpitanului Nicolae Stanciu

Olimpiu Moruțan s-a operat după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în meciul lui Ankaragucu împotriva lui Beșiktaș și va rata turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, extrema dreaptă cu 15 meciuri în naționala României va rămâne alături de „tricolori”. Ba mai mult, Nicolae Stanciu a decis să poarte la Euro 2024 numărul 21, al lui Olimpiu Moruțan. Astfel, Ianis Hagi va purta la Euro 2024 tricoul cu numărul 10.

Moruțan a avut un ghinion teribil și intervenția chirurgicală a avut loc chiar de ziua sa, pe data de 25 aprilie. Colegii și selecționerul l-au susținut și îl așteaptă să revină pe teren cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei care i-au transmis un mesaj: „Am vorbit cu Moruţan. În astfel de momente, pentru că şi eu am trecut prin ele, nu cred că poţi fi încurajat cu mesaje, pentru că e clar că nu suntem în pielea lui. Vreau însă să ştie că suntem alături de el şi că nu e singur.


Cu siguranţă vom juca şi cu gândul la el la acest European. Dacă ar fi să schimb un lucru, aş schimba accidentarea lui Moruţan. Mi-aş dori să nu fie accidentat şi să fie şi el aici cu noi”.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, mesaje emoționante din partea lui Edi Iordănescu și a jucătorilor

Olimpiu Moruțan trece prin cel mai greu moment din carieră, însă selecționerul și colegii de echipă l-au îmbărbătat: „Toți suntem alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu și mai trist fără tine, dar vom lupta și pentru tine!! Suntem convinși, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naționale te așteaptă înapoi!!”.

Fostul jucător al FCSB a avut un sezon bun în Turcia. A reușit în 35 de partide 5 goluri și 4 pase decisive, fiind cotat la 3 milioane de euro de Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Din păcate, veștile nu sunt prea bune pentru Moruțan. Jucătorul în vârstă de 25 de ani va fi indisponibil până la finalul sezonului, deși urmează să înceapă recuperarea în câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT