Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Hagi, experiență teribilă la Muntele Athos. A fost împreună cu familia și cu Adi Ilie. „L-am văzut schimbat când a plecat”. Gică Hagi vorbea de fotbal și acolo

Adi Ilie a povestit cum a fost experiența sa pe Muntele Athos alături de Ianis și Gică Hagi și de Nicolas și Gică Popescu.
06.05.2024 | 13:41
Ianis Hagi experienta teribila la Muntele Athos A fost impreuna cu familia si cu Adi Ilie Lam vazut schimbat cand a plecat Gica Hagi vorbea de fotbal si acolo
Adi Ilie, alături de Ianis, Gică Hagi, Gică Popescu și Nicolas la Muntele Athos. Sursa Foto: Arhivă FANATIK
ADVERTISEMENT

Adi Ilie a fost pe Muntele Athos alături de Gică Hagi și Gică Popescu, dar și de fiii acestora, Ianis și Nicolas. Toți 5 au mers pentru câteva zile să se roage în locul sfânt din Grecia.

Ianis Hagi, experiență teribilă la Muntele Athos. A fost împreună cu familia și cu Adi Ilie. “L-am văzut schimbat când a plecat”

Adi Ilie a povestit cum a fost experiența de pe Muntele Athos alături de cei 4 și a mărturisit că l-a văzut schimbat pe Ianis Hagi la finalul excursiei de acolo.

ADVERTISEMENT

“Am fost cu Gică Hagi, cu Ianis, cu Gică Popescu și cu Nicolas de curând. Ei au mai fost acolo înaintea mea. Cred că și-a dat seama că ceva există acolo și s-a schimbat.

Cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine. E norocos Ianis că a ajuns la 20 și ceva de ani acolo. Deja trăiește cu o altă perspectivă. Cu siguranță va vrea să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

L-am văzut schimbat încă de când am plecat de acolo. Era luminat. El și-a dorit să vină, cu siguranță. Ianis și Gică au o relație foarte bună. A putut să meargă pentru că a avut 3 zile libere și ne-am hotărât să mergem împreună. Ianis a vrut să meargă acolo, nu l-a obligat Hagi.

Trebuie să simți să mergi acolo. S-a bucurat și chiar îmi spunea că mama lui s-a bucurat că a putut să ajungă acolo. Ei sunt credincioși Toți care merg acolo se roagă. E un program și îl respecți”, a povestit Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie a dezvăluit și cum l-a schimbat Muntele Athos pe fratele său, Sabin: “Se mai întâmplă să nu mergi la o rugăciune. Cum a fost fratele meu care nu a mers la o liturghie. S-a mai schimbat și el. A început să meargă la Biserică, se roagă și a fost impresionat de ce a văzut acolo. Pe el îl lua somnul la slujbe, dar acum nu mai e așa”.

Gică Hagi vorbea de fotbal și acolo!

La FANATIK SUPERLIGA, Adi Ilie a dezvăluit că Gică Hagi vorbea despre fotbal și pe Muntele Athos: “Mai mergeau părinții înainte și noi ne mai opream într-un colț și vorbeam și despre fotbal. Hagi vorbea despre ce transferuri trebuie să facă. Că îi trebuie neapărat jucători, că îi trebuie echipă.

ADVERTISEMENT

Două ore ține slujba, iar în 7 ore ce să faci. Mai stai pe acolo, mai beai o cafea și stăteam de-o parte și începea cu fotbalul. Mai și vizitam. Sunt și părinți care sunt microbiști și cărora le place fotbalul. Unul dintre părinți va veni la meciul FCSB – CFR Cluj și va sta și la meciul Generației de Aur”.

Adi Ilie a mers la Muntele Athos cu Ianis, Gică Hagi, Nicolas și Gică Popescu

ADVERTISEMENT