Cele mai citite

E bun, dar nu îl vede nimeni! Ianis a marcat din nou! Mesajul pentru antrenorul Fiorentinei

Fiorentina câştigă în continuu cu golurile băiatului lui Gheorghe Hagi, însă doar la echipa de tineret. Ianis Hagi a înscris din nou
10.12.2017 | 14:31
E bun, dar nu îl vede nimeni! Ianis a marcat din nou! Mesajul pentru antrenorul Fiorentinei

Ianis Hagi marchează pe bandă rulantă! Exilat la echipa a doua a Fiorentinei, Hagi jr. îi trimite un nou mesaj lui Stefano Pioli printr-un nou gol de generic. După ce în etapa precedentă a reuşit să înscrie contra celor de la Chievo cu un lob direct de aproape de marginea terenului, acum fiul lui Gheorghe Hagi a înscris din nou în deplasarea de la Genoa, câştigată de echipa sa cu 3-0. 

Hagi jr. a făcut-o chiar în debutul partidei, cu un şut care a lovit şi bara transversală înainte de a intra în poartă. Transferat la gruparea viola în vara lui 2016, în schimbul a 2 milioane de euro, Ianis Hagi a evoluat doar 48 de minute în Serie A TIM, toate în sezonul trecut, în mandaul lui Paulo Sousa. În actuala stagiune, internaţionalul de tineret nu a fost folosit deloc, deşi Fiorentina trece printr-un proces de reconstrucţie, iar Pioli a mizat pe mai mulţi tineri.

Ianis Hagi, apărat de “Rege”: Era in primii 11 jucatori de vârsta lui din Europa”

Gheorghe Hagi a vorbit despre faptul că fiul său nu joacă la Fiorentina în urmă cu o săptămână. Hagi senior a afirmat că el l-a lăsat pe Ianis să plece la gruparea viola tocmai pentru că i se promisese că acesta va juca acolo: “Acum un an şi jumătate, discuţia mea cu cei de la Fiorentina a fost că îl iau ca să joace. Din păcate, lucrurile nu au stat aşa şi asta e situaţia lui acum. Dar eu cred că Ianis merita şansa să joace, pentru că s-a descurcat bine şi s-a vorbit frumos de el”. 

Gheorghe Hagi afirmă chiar că fiul său era unul din cei mai buni jucători din lume la vârsta lui în momentul plecării în Italia: “Viitorul l-a dus la un nivel unde era în primii 100 din lume la sub 21 de ani, v-am mai spus. Era in primii 11 jucatori de ’98 din Europa. Din păcate, când nu joci, uşor-uşor, lumea te uită”.  Ianis o va părăsi probabil pe Fiorentina în această iarnă, urmând să fie împrumutat. Este dorit la Pescara, în Serie B, dar este posibil ca şi Crotone, formaţie de Serie A unde tocmai a fost numit antrenor Walter Zenga, să intre în cursa pentru a-şi asigura serviciile lui. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri