Sport

Ianis Hagi, fericit după debutul la naţională: “Asta mi-a spus tata înainte de meci!”

18.11.2018 | 01:38
Ianis Hagi fericit dupa debutul la nationala Asta mia spus tata inainte de meci

Ianis Hagi a debutat la echipa naţională a Românieiîn victoria cu Lituania, scor 3-0. Hagi jr. a intrat în minutul 68 al meciului, în locul lui Claudiu Keşeru, şi a preluat imediat rolul de “decar”, executând fazele fixe ale naţionalei noastre.

Ianis a vorbit după meci, afirmând că i se pare normal faptul că tot mai mulţi jucători de la reprezentativa de tineret au ajuns la echipa mare, un exemplu în acest sens fiind şi colegul lui George Puşcaş, autorul primului gol al meciului. Jucătorul Viitorului afirmă că naţionala de tineret a făcut istorie în acest an.

Ianis Hagi a debutat în echipa naţională înlocuindu-l pe Claudiu Keşeru
Ianis Hagi a debutat în echipa naţională înlocuindu-l pe Claudiu Keşeru

Ianis Hagi, după debutul la naţională: “Tricoul o să-l ţin la loc de cinste!”

“Mă bucur că din ce în ce mai mulţi jucători de la tineret sunt la naţionala mare, am făcut istorie la Under 21 şi e bine că ajungem aici. Sper ca performanţele de acolo să le repetăm şi la echipa mare. Tricoul o să-l ţin acasă, la loc de cinste, alături de cele de la Fiorentina şi Viitorul. M-am integrat foarte bine, nu am avut nicio problemă cu colegii şi sper să vin cât mai repede din nou la naţională. Acum mergem să câştigăm în Muntenegru, ne-a dat un imbold victoria asta”, a spus Hagi jr.

Ianis a dezvăluit şi ce a vorbit cu Gheorghe Hagi înainte de partidă şi ce vis are referitor la echipa naţională: “Tata mi-a urat baftă, să fiu eu şi să am mult curaj, că ştiu eu ce am de făcut. E un pas important în cariera mea, sper să ajung un jucător important la naţională”. 

Tags: