Fotbal international

Ianis Hagi, gata cu Glasgow Rangers! Decizia venită acum din Scoția + noua ofertă pe adresa sa vine de la Walter Zenga!

18.05.2020 | 15:31
Ianis Hagi gata cu Glasgow Rangers Decizia venita acum din Scotia  noua oferta pe adresa sa vine de la Walter Zenga
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal din Scoția a luat decizia de a încheia sezonul, iar Celtic a fost desemnată campioană. Astfel, împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers se termină, însă mijlocașul român nu duce lipsă de oferte, ultima dintre ele fiind venită de la Cagliari, unde e dorit de Walter Zenga.

Final de sezon pentru Ianis Hagi la Rangers, după ce scoțienii au încheiat campionatul

Scoțienii au hotărât încheierea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus și se alătură Franței, Olandei, Belgiei, Gibraltarului și Luxemburgului, care au decis să pună capăt sezonului, din cauza pericolelor la care sunt expuși jucătorii.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ianis Hagi și-a încheiat împrumutul de la Genk la Rangers și va trebui să se întoarcă în Belgia, la formația care l-a cumpărat în vara lui 2019 de la Viitorul.

Celtic a fost desemnată campioană în Scoația, în timp ce Rangers termină pe locul doi sezonul, deși a ocupat și prima poziție în acest sezon, însă „The Hoops” au revenit pe prima poziție.

ADVERTISEMENT

Serie A, o destinație posibilă pentru Ianis Hagi care e dorit de Walter Zenga la Cagliari

Ianis Hagi a atras atenția cluburilor din Europa, în urma meciurilor făcute în actualul sezon, dar mai ales după „dubla” reușită în meciul tur cu Braga din „16-imile” Europa League.

EuroCalcioMercato notează că Ianis Hagi este dorit de Walter Zenga la Cagliari, după ce tehnicianul italian l-a studiat amănunțit: „Pe lista echipelor interesate de Ianis Hagi se mai află Tottenham, Lazio, Manchester City li Ludogorets Razgrad”.

ADVERTISEMENT

Și Sevilla, fosta adversară a CFR-ului din Europa League este interesată de serviciile mijlocașului român: „Numele lui Ianis Hagi continuă să fie pe masa celor de la Sevilla pentru campania din vară. Tinerețea lui este un mare atuu. Acesta a avut un sezon cu bune și cu rele, iar transferul la Rangers l-a făcut să crească.

Sevilla îl urmărește de mult timp pe Ianis, iar relația tensionat dintre el și cei de la Genk este un avantaj pentru Sevilla.

Creșterea sa a fost vizibilă în ultimii ani. Abilitatea de a lovi mingea cu ambele picioare și viziunea sa în joc l-ar face să se adapteze foarte rapid la fotbalul din Spania”, notează cotidianul AS.

ADVERTISEMENT