Fotbal intern

Ianis Hagi, gol superb în cantonamentul din Antalya! „Scăriță” de nota 10 peste portar. Video

16.01.2019 | 14:57
Ianis Hagi gol superb in cantonamentul din Antalya Scarita de nota 10 peste portar Video

Ianis Hagi se simte de minune în cantonamentul din Antalya! Fiul managerului de la Viitorul a reușit un gol superb care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mijlocașul a driblat elegant un fundaș, l-a scos ușor în partea stângă, după care a executat portarul cu o scăriță de efect. Reușita a fost aplaudată la scenă deschisă de cei prezenți. Ianis Hagi ar putea fi la ultimul stagiu de pregătire alături de echipa tatălui său. Componentul naționalei de tineret e dorit de mai multe formații puternice din străinătate.

“Daca in primele zile ale cantonamentului de la Belek ploaia si-a facut simtita prezenta in permanenta, jucatorii constanteni au avut parte, astazi, de o vreme mult mai buna. Nu au lipsit nici golurile spectaculoase, cel mai frumos fiind reusit de Ianis Hagi ! Capitanul Viitorului si-a continuat executiile deosebite si la loviturile libere, unde specialistii unor astfel de faze au exersat mai multe minute. Va invitam sa urmariti cateva imagini de la aceste momente”, au notat și cei de la site-ul oficial al Viitorului în dreptul golului marcat de Ianis Hagi.

Ianis Hagi, gol superb în cantonamentul din Antalya!

Sevilla, Standard Liege și Galatasaray se află printre echipele care și-au manifestat intenția de a-l cumpăra pe Ianis Hagi, dar managerul Viitorului le-a transmis tuturor că așteaptă oferta corectă. Ar fi a doua experiență în străinătate pentru fiul lui Gheorghe Hagi, după ce, în trecut, a mai evoluat și pentru gruparea din Serie A, Fiorentina. Și Gică Popescu laudă creșterea mijlocașului.

“Pare că 2019 va fi anul lui Ianis Hagi. A făcut un salt uriaș, e cel mai bun fotbalist Under 21 al României. Din rezervă la Fiorentina a ajuns să califice naționala de tineret la Euro, a debutat și la prima reprezentativă, e cel mai bun al celei mai spectaculoase echipe din țară. Ce vrei mai mult? E wow. Denis Drăguș și Ianis Hagi sunt deja la veterani acum. Viitorul joacă cel mai spectaculos fotbal din Liga 1, dar are nevoie de mai multă experiență”, a declarat Gheorghe Popescu

  • 13 goluri a marcat Ianis Hagi pentru FC Viitorul de la revenirea în Liga 1 Betano