Sport
notix pixel id

Ianis Hagi a marcat cel mai frumos gol al anului. Pe cine a învins în preferințele fanilor. Video

Cele mai frumoase goluri marcate de jucătorii echipelor naționale, în 2021, au trecut prin filtrul suporterilor. Aceștia au stabilit, prin vot, că cea mai spectaculoasă reușită a acestui an îi aparține lui Ianis Hagi.
31.12.2021 | 13:55
Ianis Hagi a marcat cel mai frumos gol al anului Pe cine a invins in preferintele fanilor Video
Ianis Hagi . FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La capătul unei campanii de calificare ratată de naționala României, fanii s-au delectat cu cele mai frumoase finalizări și au fost provocați să aleagă ”golul anului”.

Golul marcat de Ianis Hagi în partida cu Germania din preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor a fost desemnat ”cel mai frumos” reușit de un ”tricolor” în 2021.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, gol de ”autor” contra Germaniei

Federația Română de Fotbal a pus la dispoziția fanilor echipei naționale un set de 16 goluri, care mai de care mai spectaculoase, și i-au provocat pe aceștia să voteze reușita anului.

Conform ”regulamentului” stabilit de FRF, competiția pentru golul anului s-a desfășurat în sistem eliminatoriu, optimi-sferturi de finală-semifinale și finală.

ADVERTISEMENT

În ultimul act al ”întrecerii” s-au calificat Ianis Hagi, cu golul marcat în partida cu Germania, și Albert Hofman de la Universitatea Cluj, cu o finalizare spectaculoasă, foarfece, într-un meci cu San Marino.

62% dintre fanii echipelor naționale ale României au decis că reușita din minutul 9 al partidei Germania – România 2-1 a fost cel mai frumos gol al anului.

ADVERTISEMENT

Reușita îi aparține lui Ianis Hagi, iar finalizarea le-a reamintit suporterilor ”tricolori” de finețea driblingurilor și acuratețea finalizărilor marelui Gică Hagi.

”Un nou Hagi scrie istorie pentru țară”, titrau ziarele după golul lui Ianis Hagi, de la Hamburg

Cel mai frumos gol din 2021 marcat de un fotbalist ”tricolor” a fost o capodoperă. Acţiunea lui Ianis Hagi, din minutul 9 al partidei de la Hamburg, a fost una de clasă mondială.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul lui Rangers l-a ridiculizat câștigătorul Ligii Campionilor cu Chelsea, Rudiger, i-a strecurat mingea printre picioare, apoi l-a executat cu sânge rece pe portarul Barcelonei Ter Stegen, cu un șut la colțul lung.

ADVERTISEMENT

Prin reușita lui Hagi, România a trecut în avantaj în disputa din preliminariile CM din Qatar. ”Un nou Hagi scrie istorie pentru țară”, titrau ziarele după golul lui Ianis, de la Hamburg

Meciul avea să se termine prost pentru naționala pregătită la acea vreme de Mirel Rădoi. În minutul 81, Thomas Muller a înscris după o lovitură de colț, la care fundașii români s-au invitat reciproc să-l marcheze pe neamț. Meciul s-a terminat 2-1 pentru Germania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT