Fotbal international

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers după primul gol marcat: ”Fiul lui Maradona din Carpați”/ ”Anunțați transferul definitiv!”

06.02.2020 | 09:35
Ianis Hagi ia cucerit definitiv pe fanii lui Rangers dupa primul gol marcat Fiul lui Maradona din Carpati Anuntati transferul definitiv
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost primit cu foarte multă căldură de fanii lui Glasgow Rangers încă de la prezentarea oficială. După primul meci i-a impresionat deja, iar după golul cu Hibernian i-a cucerit definitiv. Suporterii echipei scoțiene sunt siguri că tânărul jucător român este un talent imens care poate ajuta mult echipa în acest sezon.

Ianis Hagi a intrat definitiv la inima fanilor lui Rangers după primul gol marcat: ”Fiul lui Maradona din Carpați”

Cu ceva mai mult de cinci minute până la finalul meciului cu Hibernian din runda a 25-a a sezonului din Scoția, Ianis Hagi iese la rampă și o salvează pe Rangers de la un rezultat modest care ar fi îndepărtat-o de titlu.

ADVERTISEMENT

Găsit excelent în interiorul careului, Ianis dejoacă pasul la ofsaid a fundașilor adverși, preia și șutează imparabil cu dreptul. ”Ibrox Park” explodează, iar fanii scoțieni iau cu asalt mijloacele de socializare.

Majoritatea fanilor lui Glasgow Rangers au o cerere uriașă pentru conducerea clubului: ”Transferați-l definitiv pe Ianis!”.

ADVERTISEMENT

Românul este doar împrumutat de la Genk, iar scoțienii îl doresc acum permanent pe român. Totul se va decide la finalul acestui sezon.

Apoi, Ianis Hagi este considerat deja cel mai bun jucător din echipa lui Steven Gerrard, deși are doar șase zile în Scoția: ”De departe cel mai bun jucător din lot! Și cu Hibernian a fost cu o clasă peste toți colegii săi”.

ADVERTISEMENT

Laudele pentru Ianis Hagi au curs pe site-urile de socializare

Dacă încă înainte de meci erau entuziasmați de Ianis, după golul cu Hibernian, fanii lui Glasgow Rangers s-au dezlănțuit în mediul virtual.

”A fost o seară fabuloasă! Ianis Hagi va fi un jucător imens pentru Rangers. Azi a fost omul meciului, dar e doar prima performanță dintr-o lungă serie de meciuri bune care vor urma”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

Un alt suporter e sigur că Gerrard îl va transforma într-un mare jucător al Europei: ”Steven, e rândul tău să-l transformi pe Ianis într-un jucător imens, așa cum ați fost tu și tatăl său”.

Iată și alte reacții după golul lui Ianis cu Hibernian:

  • ”A marcat de ziua tatălui său! Dar ce evoluție, ce clasă”
  • ”Omul meciului de departe! Mai multe evoluții ca azi și va fi excelent”
  • ”Ianis a fost de neoprit azi. Uriaș talent”
  • ”Deja arată ca cel mai talentat jucător din echipa lui Gerrard”
ADVERTISEMENT