Fotbal international

Ianis Hagi i-a emoţionat pe fanii lui Galatasaray. Ce mesaj a postat după ce Rangers i-a eliminat pe turci: “Înseamnă foarte mult pentru mine”

02.10.2020 | 17:57
Ianis Hagi ia emotionat pe fanii lui Galatasaray Ce mesaj a postat dupa ce Rangers ia eliminat pe turci Inseamna foarte mult pentru mine
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a ajutat-o pe Glasgow Rangers să ajungă în grupele Europa League. Hagi junior a dat o pasă de gol în jocul în care echipa din Scoția a câștigat cu 2-1 contra formației la care tatăl său a jucat atâția ani.

Jucătorul antrenat de Steven Gerrard a primit laude după jocul cu turcii, iar azi a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi s-a născut la Istanbul, iar suporterii echipei din Turcia au dorit ca fiul fotbalistului la care au ținut atât de mult să evolueze pentru Galatasaray.

”Am jucat într-un meci special”

Au existat discuții, însă Ianis nu a ajuns la Galata. Fotbalistul din România a revenit din postura de adversar. Ianis Hagi a dat pasa de gol pentru scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

„Aseară am jucat într-un meci special, întrucât Galatasaray înseamnă foarte mult pentru familia mea și pentru mine. Mă bucur că ne-am calificat în grupele Europa League și mă bucur că am ajutat echipa să readucă acele nopți europene pe Ibrox”, a scris Ianis pe rețelele de socializare.

Jucătorul român a primit laude din partea jurnaliștilor scoțieni. „A fost o seară încărcată din punct de vedere emoțional pentru playmaker-ul echipei, întrucât a înfruntat fosta echipă a tatălui său. Chiar și așa, Ianis a fost în centrul acțiunii. A reușit o pasă isteață la golul marcat de Arfield, iar în rest a alergat până la epuizare. Nota 8 pentru Ianis Hagi”, au notat cei de la ”The Scottish Sun”. Glasgow Rangers va evolua în Grupa D din Europa League alături de Benfica, Standard Liege și Lech Poznan.

ADVERTISEMENT

Când va juca Rangers meciurile din Europa League

Programul meciurilor din grupele Europa League:

  • Etapa 1: 22 octombrie
  • Etapa 2: 29 octombrie
  • Etapa 3: 5 noiembrie
  • Etapa 4: 26 noiembrie
  • Etapa 5: 3 decembrie
  • Etapa 6: 10 decembrie

Mirel Rădoi îl apără pe Ianis Hagi după prestațiile mai puțin convingătoare ale fotbalistului la prima reprezentativă. Jucătorul lui Glasgow Rangers a evoluat modest în partida cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor și a fost lăsat pe banca de rezerve de Rădoi la jocul împotriva Austriei.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost titular în victoria 4-0 împotriva celor de la Willem II Tilburg din play-off-ul Europa League. Ianis nu a fost implicat la nici una din fazele transformate în gol de către coechipierii săi. Presa scoţiană i-a acordat nota 6, considerând că evoluţia românului nu a fost deosebită.

ADVERTISEMENT