Fotbal international

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoțieni: „A avut un impact bun. Este jucătorul de care Rangers avea nevoie”

14.02.2020 | 08:44
Ianis Hagi ia impresionat pe scotieni A avut un impact bun Este jucatorul de care Rangers avea nevoie
ADVERTISEMENT

Kris Boyd, fost atacant la Rangers, a declarat că Ianis Hagi poate fi jucătorul de care echipa lui Steven Gerrard are nevoie pentru a concura cu șanse reale în lupta pentru titlu din Scoția. Boyd a remarcat impactul pe care atacantul român l-a avut în primele meciuri la Rangers și calitățile tehnice pe care le deține.

Laude pentru Ianis Hagi din Scoția

Ianis Hagi a ajuns la Rangers, sub formă de împrumut de la Genk, în această iarnă, și a reușit să marcheze primul gol, decisiv pentru victoria cu Hibernian, la chiar prima apariție în primul „11”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultimele două partide Ianis nu a avut realizări notabile, Kris Boyd, fost atacant la Rangers în sezonul 2005 – 2006, a remarcat impactul pe care Hagi l-a avut în echipa lui Steven Gerrard și calitățile pe care le posedă.

Hagi a avut un impact bun până acum și este posibil să fie jucătorul de care Rangers avea nevoie în ceea ce privește creativitatea. Oamenii vorbesc despre faptul că în Scoția este un joc bazat mult pe forță fizică, însă se va adapta.

ADVERTISEMENT

Este, cu siguranță, bun cu mingea la picior, poate scoate oameni din joc și are capacitatea de a înscrie goluri”, a declarat Kris Boyd, conform Skysports.

Înfrângere pentru Rangers în ultima etapă

Rangers, cu Ianis Hagi pe teren până în minutul 81, a fost învinsă de Kilmarnock în etapa a 26-a a campionatului din Scoția și șansele la titlu par din ce în ce mai mici.

ADVERTISEMENT

Formația lui Steven Gerrard, care are un meci mai puțin disputat, este la 10 puncte distanță de liderul Celtic, câștigătoarea ultimelor opt campionate.

Etapa viitoare, echipa lui Ianis Hagi va juca împotriva lui Livingston, ocupanta locului cinci, meci urmat de prima manșă a „dublei” cu Braga, din șaisprezecimile Europa League.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol a marcat Ianis Hagi în 4 meciuri la Rangers