Fotbal intern

Ianis Hagi i-a “stins lumina” lui Ruby. “L-aş lua cu mine în India!” Galerie foto

20.10.2018 | 14:40
Ruby într-o şedinţă foto incendiară. Cântăreaţa l-ar lua pe Ianis Hagi la Asia Express

Ruby, una dintre cele mai sexy cântăreţe din România, a rămas plăcut impresionată de Ianis Hagi, căpitanul formaţiei FC Viitorul Constanţa, iar tânărul atacant pare că a reuşit “să-i stingă lumina” brunetei. VEZI MAI MULTE IMAGINI CU RUBY ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ruby va participa la sezonul 2 din Asia Express alături de iubitul ei, Adrian, dar când a fost întrebată cu ce alt bărbat şi-ar dori să călăorească prin Sri Lanka şi India, frumoasa cântăreaţă l-a numit pe Ianis Hagi, fotbalistul care a reuşit să se califice cu România U21 la Campionatul European din 2019 care va avea loc în Italia şi San Marino.  VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIA FĂCUTĂ DE RUBY!

Ianis Hagi i-a “stins lumina” lui Ruby. “E în putere!”

Invitată la “Dimineaţa Blană” de la ProFM, Ruby  a dezvăluit că l-ar lua în vacanţă cu ea pe Ianis Hagi. Deşi a recunoscut că nu ştie foarte multe despre fiul lui Gheorghe Hagi, aceasta susţine că i se pare interesant ca bărbat şi ca sportiv şi este sigură că ar face treabă bună alături de ea la Asia Express.

“Ianis Hagi! Eu am auzit la știri despre el. Am auzit că este foarte talentat, că face treabă bună. S-ar putea să facă treabă la Asia Expres. E tânăr, e în putere. Pe el l-aș lua în India”, a spus Ruby la ProFM.

Ianis Hagi într-un meci jucat de România U21 în preliminariile EURO 2019
Ianis Hagi în timpul unui meci jucat pentru România U21

Cine este Ruby

Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă pe Ruby, este născută pe 28 ianuarie 1989, la Medgidia, şi a devenit cunoscută în 2010 cu melodia “Stinge lumina”. Tânăra a absolvit liceul de muzică “Dinu Lipatti”, secţia Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste. Ruby şi-a ales numele de scenă după un cântec al formaţiei engleze “Kaiser Chiefs” şi a susţinut primul său concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă din Româia care s-a lansat în străinătate.

Cine este Ianis Hagi

Născut pe 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia, în perioada în care tatăl său Gheorghe Hagi juca la Galatsaray. La vârsta de 10 ani a fost înscris la “Academia de Fotbal Gheorghe Hagi” şi a debutat în Liga 1 Betano la FC Viitorul Constanţa, pe 5 decembrie 2014, la vârsta de doar 16 ani. Pe 10 iulie 2016 a semnat cu Fiorentina, dar după ce într-un an şi jumătate nu a jucat decât două meciuri oficiale pentru clubul din Serie A, “Regele” a hotărât ca acesta să revină la clubul din Ovidiu.