ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi i-a surprins pe toţi înainte de Austria – România: “Ne va fi mai uşor cu ei”

Autor: Gabriela Gheorghe | 07.09.2020 | 10:48
Ianis Hagi i-a surprins pe toţi înainte de Austria - România:
Fotbal - Romania - Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri, 4 septembrie 2020. Ianis Hagi

România a debutat cu un egal, 1-1 cu Irlanda de Nord, în noua ediție a Ligii Națiunilor, iar următoarea partidă o va juca în Austria contra unui adversar care este și mai puternic.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a spus că Austria pleacă ca favorită, dar acest lucru ar putea fi un avantaj pentru România. Miijlocașul ofensiv a zis că în comparație cu meciul contra Irlandei de Nord, formație ce a avut un fotbal foarte defensiv, Austria va ieși mai mult la joc, iar țara noastră va putea să beneficieze de spațiile din defensiva adversă.

”A fost dezamăgire în vestiar după meciul cu Irlanda de Nord, dar trebuie să gestionăm astfel de momente, cu siguranță vom fi pregătiți pentru meciul cu Austria.

ADVERTISEMENT

”Va ataca mai mult și noi vom avea spații mai mari”

Cred că ne va fi mai ușor cu Austria decât cu Irlanda de Nord. Vom juca în deplasare, cu o echipă mai bine cotată, care va ieși la joc, va ataca mai mult și noi vom avea spații mai mari. Trebuie să jucăm pe punctele lor slabe și să obținem un rezultat pozitiv”, a spus Ianis Hagi.

Hagi junior a ajuns în meciul cu Irlanda de Nord la meciul cu numărul 11 pentru naționala României, însă nu a reușit niciun gol până acum. Jucătorul scoțienilor de la Rangers a declarat că nu este fericit din cauza nerealizărilor, dar a făcut promisiunea că va înscrie în următoarele jocuri.

ADVERTISEMENT

”Mereu este presiune pe umerii mei, știu că meci de meci trebuie să dau gol și pasă de gol. Când nu reușesc, nu sunt mulțumit de evoluția mea, dar sunt optimist că ce va urma pentru mine la echipa națională va fi mult mai bun decât ce a fost în primele meciuri”,  a spus Ianis Hagi.

”Vor veni momente când echipa va câştiga puncte şi datorită lui”

După meciul încheiat la egalitate cu Irlanda de Nord selecționerul României a vorbit despre Ianis Hagi și l-a lăudat pe jucătorul echipei din Scoția:

ADVERTISEMENT

”Cea mai mare problemă este la nivel de dueluri. Nu a fost cea mai bună seară a lui Ianis Hagi, dar nu putem să îl judecăm.

 Nu este el cel mai mare vinovat. Ce am discutat cu el, nu trebuie să spun public. Vor veni momente când echipa va câştiga puncte şi datorită lui”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,24 este cota pentru ”X2” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!