Fotbal international

Ianis Hagi, idolatrizat la Rangers: „Adu titlul și vei fi o legendă pentru totdeauna!”

14.07.2020 | 17:52
Ianis Hagi idolatrizat la Rangers Adu titlul si vei fi o legenda pentru totdeauna
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Rangers, iar transferul său definitiv de la Genk a crescut speranțele fanilor pentru câștigarea unui nou titlu.

Mijlocașul român a primit sute de mesaje la ultima postare pe Instagram, în care suporterii îi cer să aducă titlul pe „Ibrox Park”.

ADVERTISEMENT

Ianis este pregătit de reluarea campionatului în Scoția, dar și de reluarea meciurilor din Europa League, acolo unde Rangers mai are de jucat o manșă cu Bayer Leverkusen.

Ianis Hagi, idolatrizat de fanii lui Rangers

Ianis Hagi a postat o fotografie pe rețelele de socializare de la antrenamentele lui Rangers, la care fanii au lăsat sute de mesaje de susținere, în care îi cer mijlocașului român să-i ajute să câștige titlul în următorul sezon.

ADVERTISEMENT

„Avem nevoie de un sezon uriaș din partea ta, amice. Succes!” sau „Adu titlul acasă, domnule! Și vei fi o legendă pentru totdeauna”, au fost două dintre mesajele primite de Ianis.

View this post on Instagram

120 days later… we are back !!! ?⚽️ #faith

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi) on

Un fost coechipier îl vede pe Ianis liderul echipei

Andy Halliday a apucat să joace cu Ianis Hagi la Rangers, însă a rămas fără echipă la finalul sezonului. Totuși, el crede că românul poate deveni liderul de care Rangers are atât de multă nevoie:

ADVERTISEMENT

„Hagi este un fotbalist extraordinar, iar dacă mai luăm doi sau trei jucători precum el și menținem echipa pe care o avem deja, sunt sigur că Rangers se poate descurca bine.

Cred că avem și acum o echipă puternică, dar dacă vin acești jucători, ar fi excelent. Am revenit în Europa și am încercat să fim competitivi în toate competițiile. Este un sezon foarte bun pentru Rangers și sper să câștige campionatul în Scoția”.

ADVERTISEMENT

„Rangers va da totul în sezonul următor și va lupta cu toate armele. Dacă suntem în forma din primele șase luni ale sezonului trecut, atunci campionatul poate fi 100% câștigat”, a mai spus Andy Halliday.

ADVERTISEMENT