Fotbal international

Ianis Hagi, imagine pentru noul echipament al lui Glasgow Rangers. Scoțienii și-au prezentat tricoul cu un video emoționant

01.07.2020 | 13:37
Ianis Hagi imagine pentru noul echipament al lui Glasgow Rangers Scotienii siau prezentat tricoul cu un video emotionant
Mijlocașul Ianis Hagi a fost folosit ca imagine pentru noul echipament al echipei Glasgow Rangers, care va fi folosit la meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor. Sursă foto: rangers.co.uk
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a fost folosit ca imagine pentru noul echipament al echipei Glasgow Rangers, care va fi folosit la meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor.

La finalul lunii mai, conducătorii lui Glasgow Rangers au decis  să-l achiziționeze definitiv pe internaționalul român și au plătit pentru transferul său trei milioane de lire sterline, plus alte bonusuri.

ADVERTISEMENT

Presa a devăluit că cel care a insistat pentru Ianis Hagi a fost chiar marele Steven Gerrard, care a hotărât să-i plătească un salariu de un milion de lire sterline pe an pentru cele trei sezoane din contract.

Glasgow Rangers l-a folosit pe Ianis Hagi ca imagine pentru noul echipament

Adulat de fanii de pe Ibrox Park, Ianis Hagi a fost folosit ca imagine de Glasgow Rangers la prezentarea echipamentului creat de firma Castore și pe care formația scoțiană îl va folosi la partidele de acasă din sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi imagine echipament Glasgow Rangers
Ianis Hagi în noul echipament al echipei Glasgow Rangers. Sursă foto: rangers.co.uk

Imaginile prezentate pe rețelele de socializare au fost corelate cu scoaterea la vânzare a primelor 50.000 de exemplare din noul echipament. Prețul pentru care fanii își pot achiziționa noul tricou ce va fi îmbrăcat de Ianis Hagi costă 60 de lire sterline.

Însă, ceea ce a impresionat cel mai mult a fost clipul de prezentare al noului echipament, în care un tată își amintește de primul său tricou cu Glasgow Rangers și aacum îi face cadou fiului său noul echipament pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

În finalul videoclipului, echipamentul este prezentat de managerul Steven Gerrard, căpitanul James Tavernier și starurile echipei, Ianis Hagi și Jermain Defoe.Tricoul va fi complet albastru, cu dungi subșiri albe și roșii pe mâneci și la guler. Șortul va fi de culoare albă, iar jambierele vor fi negre.

Fanii lui Glasgow Rangers s-au arătat extrem de încântați de modalitatea prin care clubul a ales să-șim prezinte noul echipament. ”Uimitor”, ”Ireal” sau ”Wow. Mi s-a făcut pielea de găină. Ce video superb. Clasă absolută”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Glasgow Rangers, după ce a fost achiziționat definitiv de la RC Genk. Internaționalul român a susținut o conferință de presă și l-a avut alături de el pe legendarul Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT
Tags: