Sport

Ianis Hagi, în culmea fericirii după ce a marcat primul gol după o pauză de 16 luni: ”Au meritat toate greutățile prin care am trecut”. Video

Ianis Hagi a marcat primul său gol după o pauză de 16 luni, iar la final a vorbit despre sentimentele pe care le are în acest moment, unul extrem de important în cariera sa.
21.05.2023 | 18:30
Ianis Hagi in culmea fericirii dupa ce a marcat primul gol dupa o pauza de 16 luni Au meritat toate greutatile prin care am trecut Video
Ianis Hagi a marcat primul său gol după o pauză de 16 luni, iar la final a vorbit despre sentimentele pe care le are în acest moment, unul extrem de important în cariera sa. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a revenit pe teren la finalul lunii ianuarie după ce a fost nevoit să facă o pauză de mai bine de un an, fiind operat în urma rupturii de ligamente pe care a suferit-o.

Ianis Hagi, emoționat după ce a înscris primul gol după 16 luni

La finalul meciului Hibernian – Rangers 1-3, din etapa a 36-a a campionatului Scoției, în care a marcat primul său gol după o pauză de 16 luni, Ianis Hagi a afirmat că toate greutățile prin care a trecut în această perioadă au meritat.

ADVERTISEMENT

”Știm cât de greu e să câștigi. Cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Mergem în vacanță pe o notă pozitivă. Contează mult faptul că am marcat. 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile.

Ultimele 16 luni au trecut prin fața mea. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Mai sunt multe de realizat. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea pe care am suferit-o.

ADVERTISEMENT

Astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător”, a declarat Hagi jr., pentru Rangers TV.

Antrenorul lui Rangers, mesaj emoționant pentru mijlocașul român

Antrenorul echipei Rangers, Michael Beale, s-a declarat extrem de fericit pentru Ianis Hagi, care a marcat primul său gol pentru Rangers după o pauză de 16 luni.

ADVERTISEMENT

”Cel mai mare zâmbet pentru ziua de astăzi a fost, desigur, pentru Ianis. E primul lui gol după 15-16 luni după o perioadă teribilă. Se vede că are mare calitate, dar și că se pune pe picioare după o lungă accidentare. Iar asta ne va ajuta cu adevărat.

A fost un jucător cheie pentru noi în anul în care am câștigat titlul și nu l-am mai putut avea mai bine de un an. Se luptă să revină în echipă, dar și la națională. Sunt fericit pentru el”, a spus Beale, după victoria cu Hibernian.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, gol cu stângul

Fotbalistul român a marcat golul de 2-0 în victoria pe care Rangers a obținut-o pe terenul lui Hibernian, scor 3-1, în etapa a 36-a a campionatului scoțian. Era minutul 55 când Ianis reușea să puncteze.

Defensiva gazdelor a respins neconvingător un balon aruncat în careu, Hagi jr, a preluat cu pieptul și a șutat cu dreptul, dar un fundaș advers a reușit să blocheze. Mingea a revenit tot la jucătorul român și acesta a catapultat-o în plasă cu un șut cu stângul de la 14 metri.

Ianis Hagi s-a pus în genunchi după ce a înscris și a fost imediat înconjurat de toți colegii, moment în care a început să plângă în hohote, fiind descătușat după lunga absență din cauza accidentării. ”Puteți vedea ce înseamnă pentru el, ce moment superb!”, a reacționat comentatorul partidei la bucuria mijlocașului.

ADVERTISEMENT