Fotbal international

Ianis Hagi, în topul transferurilor ratate în vară de cluburile din Belgia: ”Este o păcăleală pentru Genk”

30.12.2019 | 13:00
Ianis Hagi in topul transferurilor ratate in vara de cluburile din Belgia Este o pacaleala pentru Genk
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei RC Genk, Ianis Hagi, se află în topul transferurilor ratate în vară de cluburile din Belgia, fiind considerat un fotbalist care a nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor.

Ianis Hagi, în topul transferurilor ratate în vară de cluburile din Belgia

Publicația Voetbal Nieuws a făcut un top al transferurilor ratate în vară de cluburile din Belgia, iar Ianis Hagi se află pe poziția a zecea, fiind singurul jucător de la campioana RC Genk care a fost inclus în acesată ierarhie.

ADVERTISEMENT

”Ianis era descris ca fiind unul dintre marile talente ale Europei și a ales să vină la Genk după ce a refuzat alte cluburi de top. Campioana a plătit patru milioane pentru aducerea lui”, a scris sursa citată despre transferul ratat al lui Ianis Hagi la campioana Belgiei.

”Este încă tânăr și cu siguranță va reuși”

Dar el nu a convins sub comanda lui Felice Mazzu și nici a noului antrenor Hannes Wolf. Talentatul mijlocaș este încă tânăr și cu siguranță va reuși, dar pentru moment este o păcăleală pentru campioana Belgiei”, au mai scris belgienii.

ADVERTISEMENT

Primul loc în clasamentul transferurilor ratate în vară de cluburile din Belgia se află mijlocașul francez Samir Nasri, adus de Anderlecht Bruxelles de la West Ham United, după ce mai jucase în cariera sa la Olympique Marseille, Arsenal Londra, Manchester City, FC Sevilla și Antalyaspor.

Ianis, criticat în presa spaniolă

Ianis Hagi e în continuare unul dintre numele din fotbalul românesc cu cea mai mare “trecere” în presa din străinătate însă, din păcate pentru el, lucrurile pozitive întârzie să apară. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost “eroul negativ” al unui material în presa spaniolă, care îl dă exemplu negativ pentru ceea ce i se întâmplă la Genk.

ADVERTISEMENT

Ibericii vorbesc şi despre faptul că  Ianis este într-un moment al carierei sale în care ar trebui să “decoleze” spre formaţii importante ale Europei însă, în loc de asta, el stă mai mult pe banca de rezerve la Genk.

Hagi, trei goluri pentru Genk

Cu toate acestea, fiul ”Regelui” continuă să aibă admiratori la cel mai înalt nivel. Ultimul pe listă: Michel Salgado, fost jucător important la Real Madrid, care s-a declarat încântat de calitatea lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Cotat la 6.000.000 de euro de site-ul Transfermarkt, Ianis Hagi a adunat 18 prezențe pentru Genk în toate competițiile actualului sezon, marcând trei goluri și oferind patru pase decisive.

ADVERTISEMENT
Tags: