Fotbal international

Ianis Hagi, inclus în echipa ideală a săptămânii din Europa League! Niciun jucător de la CFR Cluj nu a prins primul ”11”

21.02.2020 | 14:32
Ianis Hagi inclus in echipa ideala a saptamanii din Europa League Niciun jucator de la CFR Cluj nu a prins primul 11
ADVERTISEMENT

Mijlocașul formației Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a fost inclus de UEFA în echipa ideală a săptămânii din Europa League.

Ianis Hagi, inclus în echipa ideală a săptămânii din Europa League

Ianis Hagi a marcat două goluri și a fost artizanul revenirii echipei sale în meciul cu Sporting Braga, din prima manșă a 16-imilor, iar UEFA l-a inclus în echipa ideală a săptămânii din Europa League.

ADVERTISEMENT

În schimb, niciun jucător care a evoluat în întâlnirea CFR Cluj – FC Sevilla 1-1 nu a prims primul ”11” alcătuit de forul european.

Frankfurt, domină echipa ideală

În urma cifrelor realizate la partida de pe Ibrox Park, internaționalul român ocupă locul 24 într-un top al jucătorilor care au evoluat în această săptămână în cupele europene, incluzându-i aici și pe cei din Champions League.

ADVERTISEMENT

Echipa ideală a săptămânii din Europa League arată astfel: Pau Lopez (Roma) – Mathias Olivera (Getafe), Sebastian Coates (Sporting), Diego Godin (Inter), Almamy Toure (Frankfurt) – Diaichi Kamada (Frankfurt), Ianis Hagi (Rangers), Ruben Neves (Wolves) – Filip Kostic (Frankfurt), Luciano Vietto (Sporting), Diogo Jota (Wolves).

Ianis, nominalizat la jucătorul zilei

Ianis Hagi a reușit să înscrie două goluri extrem de importante pentru Rangers în partida cu Braga (scor 3-2) și menține vii speranțele scoțienilor pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost nominalizat de UEFA la jucătorul zilei din Europa League și se luptă pentru trofeu cu portughezul Diogo Jota de la Wolverhamptin Wanderers, cu japonezul Daichi Kamada de la Eintracht Frankfurt și cu argentinianul Luciano Vietto de la Sporting Lisabona.

Presa britanică e la picioarele lui Ianis

Nebunia la Glasgow a început imediat după ce Ianis Hagi a marcat golul de 3-2, iar Steven Gerrard a avut o reacție fabuloasă și se bucura ca un suporter adevărat. Fostul star de la Liverpool a început să alerge cu pumnul strâns către suporteri, iar apoi s-a întors la bancă și a sărit în brațele asistenților săi.

ADVERTISEMENT

Presa britanică a fost entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în meciul Glasgow Rangers – Sporting Braga 3-2, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, și l-a comparat cu tatăl său, legendarul Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Tags: