Fotbal international

Ianis Hagi, încredere la cote maxime la Rangers: ”Când ești fericit, dai tot ce ai mai bun”. Video

02.03.2021 | 15:34
Ianis Hagi incredere la cote maxime la Rangers Cand esti fericit dai tot ce ai mai bun Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a arătat încredere totală și a explicat parcursul bun pe care îl are la Rangers în acest sezon, formație cu care este foarte aproape să câștige titlul în Scoția după o dominiație de nouă ani a rivalilor de la Celtic.

Rangers are 82 de puncte din 30 de meciuri în campionatul Scoției, în timp ce următoarea clasată, Celtic, are 67 de puncte din 31 de meciuri. În acest condiții trupa lui Steven Gerrard se află aproape de al 55-lea titlu din istorie.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a vorbit într-o conferință de presă înaintea meciului din deplasare cu Livingston, care se va disputa miercuri, 3 martie, de la ora 20:00, în etapa a 30-a.

Parcursul excelent de la Rangers, explicat cu încredere de Ianis Hagi

”Când ești fericit, dai tot ce ai mai bun pe teren. Mă bucur de fotbal aici. Iubesc meciurile cu presiune. Este clar progresul nostru, toți jucătorii au venit cu o mentalitate de învingători, iar spiritul nostru de competitivitate ne-a făcut mai buni, ca grup”, a explicat Ianis Hagi parcusul bun pe care îl are la Rangers.

ADVERTISEMENT

”Tot staff-ul face o treabă excelentă, toate detaliile, cât de mici, contează și ne ajută să performăm. Suntem toți jucători diferiți în atac, asta ne face o echipă impredictibilă”, a declarat internaționalul român despre motivele succesului lui Rangers.

”Suntem foarte diferiți, dar ne înțelegem între noi foarte bine. Într-un sezon, nu poți câștiga doar 3, 4, 5 la 0, apar și meciuri mai strânse, dar cel mai important lucru sunt cele trei puncte”, a mai spus Ianis Hagi înaintea partidei cu Livingston.

ADVERTISEMENT

Deși se află foarte aproape de un nou titlu în Scoția, Rangers nu stă tocmai pe roze la capitolul financiar și de aici au apărut zvonuri că Ianis Hagi ar putea să plece de scoțieni în vară. Internaționalul român este evaluat de scoțieni la 25 de milioane de lire sterline.

Cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon cu Rangers sunt foarte bune, iar acest lucru i-a făcut pe jurnaliștii scoțieni să scrie în termeni laudativi la adresa românului și au notat că nu înțeleg de ce Steven Gerrard îl folosește așa puțin.

ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi și  l-a comparat pe jucătorul lui Rangers cu Simona Halep în ceea ce privește de o faptul că nu beneficiază de o popularitate excesivă în România.

ADVERTISEMENT