Fotbal international

Ianis Hagi, interviu în ziarul de casă al lui Real Madrid: “Mă văd jucând în La Liga” + ce sfat a primit de la Gică Hagi

06.05.2020 | 10:32
Ianis Hagi interviu in ziarul de casa al lui Real Madrid Ma vad jucand in La Liga  ce sfat a primit de la Gica Hagi
Ianis Hagi, interviu în ziarul de casă al lui Real Madrid: "Mă văd jucând în La Liga" + ce sfat a primit de la Gică Hagi (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a oferit un interviu în Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid. Curtat intens de mai multe echipe, internaţionalul român a susţinut că şi-ar dori să joace în La Liga şi a dezvăluit ce l-a învăţat Steven Gerrard la Glasgow Rangers.

Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, interviu cu Ianis Hagi

Ianis Hagi a susţinut că agenţia AC Talent se ocupă de viitorul său şi că în acest moment este concentrat să fie pregătit pentru reluarea sezonului în prima ligă din Scoţia. În plus, fiul lui Gică Hagi nu a putut să aleagă o favorită între Real Madrid şi Barcelona.

ADVERTISEMENT

Amândouă sunt cluburi grozave (n.r. Real Madrid şi Barcelona). Ar fi nedrept să aleg unul. Iubesc stilul de joc din La Liga și mă văd jucând acolo cândva. Acum sunt concentrat pentru a fi pregătit în momentul în care campionatul Scoției se reia. Nimic mai mult. Viitorul meu este decis de AC Talent”, a spus Ianis Hagi în Marca.

Sfatul primit de la Gică Hagi

Eşti un jucător special, marchezi cu ambele picioare. Cum ai reuşit să înveţi asta?

– Nu am preferințe, mereu am șutat cu ambele. Încă de când eram mic și jucam cu tatăl meu, el îmi spunea să le folosesc pe amândouă. Când am crescut a devenit ceva natural.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai preţios sfat pe care l-ai primit de la tatăl tău?

– Mi-a spus că ambiția face mereu diferența, indiferent de cât de talentat ești

Te simţi puţin spaniol, ţinând cont că tatăl tău a jucat aici?

– Pot spune asta, că mă simt şi puţin spaniol. Sunt 15 ani consecutivi de când mergem în vacanţa de vară la Mallorca, unde tatăl meu a cumpărat o casă în perioada petrecută la Barcelona.

Zidane şi Cruyff, idolii lui Ianis Hagi

Ce ai învăţat de la Steven Gerrard, antrenorul tău de la Rangers?

– E imposibil să spun un singur lucru. În fiecare zi învăț ceva diferit. Sunt norocos că pot fi antrenat de unul dintre cei mai importanți oameni din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Ce fotbalist, care joacă pe poziţia ta, admiri?

– Încă de când eram copil i-am urmărit pe cei care purtau numărul 10, care făceau diferența. De la 16 ani am început să îi urmăresc pe Zidane și Johan Cruyff şi să văd ce făceau pe teren.

Ai jucat foarte bine la Europeanul U21. Te aştepţi ca la naţională să ajungi la nivelul tatălui tău?

ADVERTISEMENT

– Mă gândesc doar la mine. Îmi doresc mereu să câștig și să joc cu cei mai buni. Când mă retrag, voi discuta și despre comparațiile cu tatăl meu.

ADVERTISEMENT
Tags: