Sport

Ianis Hagi, interviu spectaculos în presa britanică: ”M-am îndrăgostit de Rangers!”. Internaționalul promite să ducă România la Cupa Mondială

Campion al Scoției cu Rangers, Ianis Hagi pregătește noul sezon în care își propune un nou titlu și evoluții spectaculoase în Liga Campionilor.
17.07.2021 | 12:02
Ianis Hagi interviu spectaculos in presa britanica Mam indragostit de Rangers Internationalul promite sa duca Romania la Cupa Mondiala
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre oamenii importanți ai managerului Steven Gerrard, la Rangers. Ultimul sezon a fost cel mai bun al carierei internaționalului român.

Mijlocașul ofensiv al campioanei Scoției este monitorizat atent de mai multe cluburi importante din Europa, dar fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că nu își dorește să plece de la Rangers.

ADVERTISEMENT

Hagi, despre relația cu Gerrad: ”Am încercat să rămân calm, să pun întrebările corecte”

Transferat definitiv de Rangers, în vara anului trecut, pentru 4 milioane de euro, Ianis Hagi a devenit unul dintre oamenii pe care managerul Steven Gerrard știe că se poate baza.

De altfel, într-un interviu acordat publicației The Guardian, Hagi a mărturisit că tocmai prezența fostului mare fotbalist pe banca lui Rangers a cântărit decisiv în decizia de a semna cu noua campioană a Scoției.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici. Antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător.

Aici învăț despre mentalitatea de a câştiga. Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare.

ADVERTISEMENT

Sunt încântat să vorbesc cu Steven Gerrard. Am încercat mereu să rămân calm, să pun întrebările corecte pentru a afla unde mă încadrez în planurile lui. Am vorbit despre mici detalii tactice și despre cum își dorea să readucă clubul la cel mai înalt nivel. M-am îndrăgostit de Rangers”, a spus Ianis Hagi, pentru sursa citată.

Hagi, despre echipa națională: ”Avem calitate, trebuie să avem și succes”

Internaționalul român a vorbit și despre aspirațiile sale alături de echipa națională și le promite suporterilor ”tricolori” că în viitorul apropiat va duce România la un turneu final.

ADVERTISEMENT

”Chiar am încredere în generația care vine. Suntem în procesul de a construi o nouă națională, și sperăm să ne găsim pentru a crea o echipă cu care să concurăm la cel mai înalt nivel.

Am arătat la U21 că avem calitate, așa că acum trebuie să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la Euro în curând”, a punctat Ianis Hagi.

Pentru fotbalistul român și Rangers urmează o săptămână incendiară. Campioana Scoției va întâlni, duminică, pe Arsenal, iar la sfârșitul săptămânii viitoare pe Real Madrid, în cele mai tari amicale ale verii.

În prima etapă a noului sezon de Scottish Premiership, Rangers va întâlni, în 31 iulie, pe Livingstone.

ADVERTISEMENT