Fotbal intern

Ianis Hagi, intrare de cartonaș roșu în Viitorul – Botoșani? Verdictul lui Ion Crăciunescu. Video

Autori: Claudiu Melinte, Traian Terzian | 03.03.2019 | 18:09
Ianis Hagi, intrare de cartonaș roșu în Viitorul - Botoșani? Verdictul lui Ion Crăciunescu. Video
Ianis Hagi a avut o intrare foarte dură în meciul Viitorul - Botoșani și ar fi putut primi cartonașul roșu

Mijlocașul Ianis Hagi a avut o intrare foarte dură în meciul Viitorul – Botoșani, din etapa cu numărul 26, ultima din sezonul regulat al Ligi 1 Betano, și ar fi putut primi cartonașul roșu. Această fază vine la o săptămână după ce fiul lui Gheorghe Hagi a fost victima unui atac brutal din partea lui Ousmane Viera în partida Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Viitorul 0-0.


UPDATE, ora 18:10 / Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a dat verdictul în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport. ”Eu îi dădeam roşu. Nu are nicio treabă cu mingea!”, a declarat Crăciunescu. De aceeași părere au fost și foștii fotbaliști Gabi Balint şi Ionel Dănciulescu.


Ianis Hagi, intrare de cartonaș roșu în Viitorul – Botoșani?

În minutul 18 al meciului Viitorul – Botoșani, mijlocașul Cătălin Golofca a încercat să recupereze un balon prin alunecare, iar Ianis Hagi aflat cu spatele l-a călcat foarte urât și ar fi putut primi cartonașul roșu. Deși după acest incident jucătorul moldovenilor a rămas întins la pământ și a avut nevoie de îngrijiri medicale, arbitrul Ovidiu Hațegan a decis să acorde doar cartonaș galben pentru căpitanul constănțenilor. Faza cu intrarea brutală a lui Ianis Hagi o puteți vedea aici.

FC Viitorul și FC Botoșani se luptă în meci direct pentru ultimul loc care asigură participarea în play-off-ul Ligii 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!