Fotbal international

Ianis Hagi l-a cucerit pe Mircea Lucescu. “De mult timp n-am mai avut un asemenea fotbalist!”

Autor: Iuliana Spirache | 25.10.2018 | 10:53
Ianis Hagi se bucură după un gol înscris în meciul România U21 - Liechtenstein, în preliminariile EURO 2019. Fiul "Regelui" l-a cucerit pe Mircea Lucescu

Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanţa după o experienţă nu tocmai plăcută la Fiorentina, iar căpitanul fostei campioane a României a reuşit să se impună în primul unsprezece al echipei naţionale a Româneiei U21. Astfel, Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, s-a declarat cucerit de Ianis Hagi.

Selecţionerul echipei naţionale a Turciei crede că Ianis Hagi poate să fie liderul acestei generaţii şi că este un exemplu pentru coechipierii săi. Mai mult, Mircea Lucescu crede că România nu a mai avut un jucător care să aibă calităţile fiului lui Gică Hagi de foarte mult timp. Totodată, “Il Luce” a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mirel Rădoi şi Daniel Isăilă.

Mircea Lucescu a fost cucerit de Ianis Hagi. Ce zice despre Rădoi şi Isăilă

“Sunt convins că Ianis va călca pe urmele tatălui său. Este ca şi Gică Hagi, un baiat care iubeşte fotbalul şi se dedică 24 din 24. Nu văd nimic altceva la el. Este un exemplu pentru toţi ceilalţi din generaţia lui. Avem nevoie de astfel de băieţi, pentru că în ultimul timp nu a mai apărut niciun jucător cu o asemenea personalitate, capabil să-i capaciteze pe ceilalţi din jurul lui. Ai nevoie de cineva pe teren care să transmită ideile antrenorilor şi să aducă un plus echipei”, a spus Mircea Lucescu pentru Antena 1.

“Avem o întreagă generaţie care a reuşit să se adune. Meritul este în primul rând al antrenorilor. Jucători talentaţi am avut dintotdeauna, dar Isăilă s-a ocupat bine de această generaţie şi mai departe Rădoi. Dar cel mai mare merit îl are Gică Hagi, cel care le-a dat o şansă şi a comprimat timpul pentru ei”, a mai spus Mircea Lucescu pentru sursa citată mai sus.

Alex Cicâldău, Dragoş Nedelcu şi Ianis Hagi după ce România U21 s-a calificat la EURO 2019.
Bucuria jucătorilor Ianis Hagi, Alex Cicâldău şi Dragoş Nedelcu după calificarea României U21 la EURO 2019
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!